|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:20 pm
racqel opcy racqel hej mloda! starsz sie byc taka mala bicz? nawet jesli to troche ci nie idzie. u malych dziewczynek jak sie obraza to widac, bo sie nie odzywaja, moze warto wrocic to mlodosci co? uuu widze ze nawet tobie cisnienie podskoczylo..... xd bo ide spac to musialem sie rozladowac, a ze nie mam zadnej kobity pod reka... xd xd xd od dzisiaj wszyscy mogą się na mnie wyładowywać xd xd drzyjcie się na mnie... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat opcy Irinn Opcy jesteś idolem nastolatek xd gratuluje xd no ba..... wink 3nodding opcusiuuu...... whee *robi słodkie oczka* nie pogniewasz się jak założe tw�j fanclub? sweatdrop pod warunkiem ze wszystkie czlonkinie przesla mi zdjecia swoich majtek..... (oczywiszcie na sobie) a ty zawsze o jednym xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel opcy racqel hej mloda! starsz sie byc taka mala bicz? nawet jesli to troche ci nie idzie. u malych dziewczynek jak sie obraza to widac, bo sie nie odzywaja, moze warto wrocic to mlodosci co? uuu widze ze nawet tobie cisnienie podskoczylo..... xd bo ide spac to musialem sie rozladowac, a ze nie mam zadnej kobity pod reka... Allah Akhbar! pawdziwy mudzahedin z ciebie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:21 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:22 pm
i osobisty konserwator mozgu.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:23 pm
Libido69 racqel hej mloda! starsz sie byc taka mala bicz? nawet jesli to troche ci nie idzie. u malych dziewczynek jak sie obraza to widac, bo sie nie odzywaja, moze warto wrocic to mlodosci co? Hmmm... Zaczynasz mni podniecac, malutki heart wink centralnie: Wal sie. nie mam sily, no juch chyba bede lurkowal od dzis... zawsze sie jakos dziwnie konczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
fajne są gry RPG?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat opcy Irinn Opcy jesteś idolem nastolatek xd gratuluje xd no ba..... wink 3nodding opcusiuuu...... whee *robi słodkie oczka* nie pogniewasz się jak założe tw�j fanclub? sweatdrop pod warunkiem ze wszystkie czlonkinie przesla mi zdjecia swoich majtek..... (oczywiszcie na sobie) Wchodze w to 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy i osobisty konserwator mozgu..... i oprogramowania w kompie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:24 pm
racqel Libido69 racqel hej mloda! starsz sie byc taka mala bicz? nawet jesli to troche ci nie idzie. u malych dziewczynek jak sie obraza to widac, bo sie nie odzywaja, moze warto wrocic to mlodosci co? Hmmm... Zaczynasz mni podniecac, malutki heart wink centralnie: Wal sie. nie mam sily, no juch chyba bede lurkowal od dzis... zawsze sie jakos dziwnie konczy... tya...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:25 pm
Libido69 opcy pod warunkiem ze wszystkie czlonkinie przesla mi zdjecia swoich majtek..... (oczywiszcie na sobie) Wchodze w to 3nodding heart wreszcie jakas rozsadna dziewczyna! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|