|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:13 pm
opcy to jak chcesz komus zrobic kawal to przed gra wpisz mu w konsoli "MOUSE1 unbind all" bardzo wesolo sie robi jak zaczynaja klnac!!!! xd xd xd oh.. opcy .. jesteś taki przebiegly i perfidny !! xd I luff ja !! xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:15 pm
Lethiel oh.. opcy .. jesteś taki przebiegly i perfidny !! xd I luff ja !! xd xd whee ou je!!!! blaugh blaugh jestem akceptowany..... wzruszylem sie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:16 pm
Kitty ShadowCat a ty za co na mnie obrażona? wink ano zapomniałam... przecież większość Lethiel znajomych mnie nie lubi... xp sweatdrop .. co ty pieprzysz ... xd .. naprawde.. potrafisz byc żalosna xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Irinn Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat nie o to chodzi *patrzy na Lethiel* stare stare stare ja naprawde się do guildi nie nadaję xp widoczne tu mogą przebywać tylko te osoby co się nie kłoocą xp LOL ... xd xd xd zauważyłam że ludzie coraz częściej się ze mnie śmieją... biggrin biggrin stare a ty za co na mnie obrażona? wink ano zapomniałam... przecież większość Lethiel znajomych mnie nie lubi... xp hej mloda! starsz sie byc taka mala bicz? nawet jesli to troche ci nie idzie. u malych dziewczynek jak sie obraza to widac, bo sie nie odzywaja, moze warto wrocic to mlodosci co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder nieeee i ogolnie nie mowilam o gai Aha xp xd No to ja przepraszam *siada z powrotem na krzesle* Ehh.. co za wieczor.. *spoglada na Kitty* A czy nie jest tak, ze na forum wszyscy sa znajomymi wszystkich? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:17 pm
racqel hej mloda! starsz sie byc taka mala bicz? nawet jesli to troche ci nie idzie. u malych dziewczynek jak sie obraza to widac, bo sie nie odzywaja, moze warto wrocic to mlodosci co? uuu widze ze nawet tobie cisnienie podskoczylo..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:18 pm
opcy Lethiel oh.. opcy .. jesteś taki przebiegly i perfidny !! xd I luff ja !! xd xd whee ou je!!!! blaugh blaugh jestem akceptowany..... wzruszylem sie crying xd tylko mi tu nie placz !!! xd *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:18 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:19 pm
Libido69 Jaswinder nieeee i ogolnie nie mowilam o gai Aha xp xd No to ja przepraszam *siada z powrotem na krzesle* Ehh.. co za wieczor.. *spoglada na Kitty* A czy nie jest tak, ze na forum wszyscy sa znajomymi wszystkich? wink eee.... nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat opcy Irinn Opcy jesteś idolem nastolatek xd gratuluje xd no ba..... wink 3nodding opcusiuuu...... whee *robi słodkie oczka* nie pogniewasz się jak założe tw�j fanclub? sweatdrop pod warunkiem ze wszystkie czlonkinie przesla mi zdjecia swoich majtek..... (oczywiszcie na sobie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel hej mloda! starsz sie byc taka mala bicz? nawet jesli to troche ci nie idzie. u malych dziewczynek jak sie obraza to widac, bo sie nie odzywaja, moze warto wrocic to mlodosci co? uuu widze ze nawet tobie cisnienie podskoczylo..... xd bo ide spac to musialem sie rozladowac, a ze nie mam zadnej kobity pod reka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel hej mloda! starsz sie byc taka mala bicz? nawet jesli to troche ci nie idzie. u malych dziewczynek jak sie obraza to widac, bo sie nie odzywaja, moze warto wrocic to mlodosci co? Hmmm... Zaczynasz mni podniecac, malutki heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:20 pm
Irinn Lethiel Kitty ShadowCat a ty za co na mnie obrażona? wink ano zapomniałam... przecież większość Lethiel znajomych mnie nie lubi... xp sweatdrop .. co ty pieprzysz ... xd .. naprawde.. potrafisz byc żalosna xd xd xd Lethi daj spok. nie warto... racja .. sad .. ech.. ale ta mala mnie prowokooje sad ... dobra .. jush ignorooje ... postaram sie !! obiecam !! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|