|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:08 pm
Lethiel Jaswinder ale gościowi pojechałam 3nodding hehehehe blaugh *przytuuuuuul* witaj gosiaq 4laugh moow szybko jakiemu i jak :> !!! whee *patrzy na nia zaciekawiona* powiedziałam mu ze nie jestem dziwka i ze ma sie pier@#$%^ tylko tak troche bardziej dobitnie i po angielsku (to Turcjanin jest)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:08 pm
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat nie o to chodzi *patrzy na Lethiel* stare stare stare ja naprawde się do guildi nie nadaję xp widoczne tu mogą przebywać tylko te osoby co się nie kłoocą xp LOL ... xd xd xd zauważyłam że ludzie coraz częściej się ze mnie śmieją... biggrin biggrin stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:09 pm
Lethiel Libido69 Lethiel opcy Kitty ShadowCat jush nie beczę.... *podaje łapkę* ja jestem ze szczecina biggrin miło cię poznać whee heart Kitt blagam pisz normalna czcionka..... kopiowanietego za kazdym razem do notatnika jest uciazliwe... do notatnika ?? O.o Opcoosiu .. poprostu quote klikaj i czytaj razz .. tak szybciej xd Chyba faktycznie mialas z nia dlugie rozmowy xd 3nodding heart xd xd xd uwierz mi.. nie jestem jedyna xd xd xd tjaa xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel opcy ja mam bindy na myszy porobione..... nie mam pojęcia co to xd .. ale .. szpanerskie whee xd widac ze w kwejka nie grala...... wink grala blaugh .. whee whee whee ale tylko cichootko tajniacko w domq na kompooterq.. albo na informatyce blaugh o bindach nie slyshalam crying xd przeeepraaaaszaaaaaam .. teraz mnie znieeeeenawidzisz !!!! crying crying gonk crying crying crying xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat nie o to chodzi *patrzy na Lethiel* stare stare stare ja naprawde się do guildi nie nadaję xp widoczne tu mogą przebywać tylko te osoby co się nie kłoocą xp LOL ... xd xd xd zauważyłam że ludzie coraz częściej się ze mnie śmieją... biggrin biggrin tak *ROTFL*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:10 pm
Kitty ShadowCat Lethiel Libido69 Lethiel opcy Kitty ShadowCat jush nie beczę.... *podaje łapkę* ja jestem ze szczecina biggrin miło cię poznać whee heart Kitt blagam pisz normalna czcionka..... kopiowanietego za kazdym razem do notatnika jest uciazliwe... do notatnika ?? O.o Opcoosiu .. poprostu quote klikaj i czytaj razz .. tak szybciej xd Chyba faktycznie mialas z nia dlugie rozmowy xd 3nodding heart xd xd xd uwierz mi.. nie jestem jedyna xd xd xd tjaa xd xd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:11 pm
Jaswinder Lethiel Jaswinder ale gościowi pojechałam 3nodding hehehehe blaugh *przytuuuuuul* witaj gosiaq 4laugh moow szybko jakiemu i jak :> !!! whee *patrzy na nia zaciekawiona* powiedziałam mu ze nie jestem dziwka i ze ma sie pier@#$%^ tylko tak troche bardziej dobitnie i po angielsku (to Turcjanin jest) Mmm... czyzby z Toba tez ktos zaczynal cyberingowac, Skarbie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat nie o to chodzi *patrzy na Lethiel* stare stare stare ja naprawde się do guildi nie nadaję xp widoczne tu mogą przebywać tylko te osoby co się nie kłoocą xp LOL ... xd xd xd zauważyłam że ludzie coraz częściej się ze mnie śmieją... biggrin biggrin tak *ROTFL* xd ... buehehehehhehehe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy Lethiel opcy ja mam bindy na myszy porobione..... nie mam pojęcia co to xd .. ale .. szpanerskie whee xd widac ze w kwejka nie grala...... wink grala blaugh .. whee whee whee ale tylko cichootko tajniacko w domq na kompooterq.. albo na informatyce blaugh o bindach nie slyshalam crying xd przeeepraaaaszaaaaaam .. teraz mnie znieeeeenawidzisz !!!! crying crying gonk crying crying crying xd xd xd xd xd to jak chcesz komus zrobic kawal to przed gra wpisz mu w konsoli "MOUSE1 unbind all" bardzo wesolo sie robi jak zaczynaja klnac!!!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:12 pm
Jaswinder Lethiel Jaswinder ale gościowi pojechałam 3nodding hehehehe blaugh *przytuuuuuul* witaj gosiaq 4laugh moow szybko jakiemu i jak :> !!! whee *patrzy na nia zaciekawiona* powiedziałam mu ze nie jestem dziwka i ze ma sie pier@#$%^ tylko tak troche bardziej dobitnie i po angielsku (to Turcjanin jest) hehe.. gratoolacje :> whee i sorry za tą pomylke xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat nie o to chodzi *patrzy na Lethiel* stare stare stare ja naprawde się do guildi nie nadaję xp widoczne tu mogą przebywać tylko te osoby co się nie kłoocą xp LOL ... xd xd xd zauważyłam że ludzie coraz częściej się ze mnie śmieją... biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn Opcy jesteś idolem nastolatek xd gratuluje xd no ba..... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat nie o to chodzi *patrzy na Lethiel* stare stare stare ja naprawde się do guildi nie nadaję xp widoczne tu mogą przebywać tylko te osoby co się nie kłoocą xp LOL ... xd xd xd zauważyłam że ludzie coraz częściej się ze mnie śmieją... biggrin biggrin stare a ty za co na mnie obrażona? wink ano zapomniałam... przecież większość Lethiel znajomych mnie nie lubi... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:13 pm
Libido69 Jaswinder Lethiel Jaswinder ale gościowi pojechałam 3nodding hehehehe blaugh *przytuuuuuul* witaj gosiaq 4laugh moow szybko jakiemu i jak :> !!! whee *patrzy na nia zaciekawiona* powiedziałam mu ze nie jestem dziwka i ze ma sie pier@#$%^ tylko tak troche bardziej dobitnie i po angielsku (to Turcjanin jest) Mmm... czyzby z Toba tez ktos zaczynal cyberingowac, Skarbie? wink nieeee i ogolnie nie mowilam o gai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|