|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:02 pm
Lethiel Kitty ShadowCat Lethiel Jaswinder ale gościowi pojechałam 3nodding hehehehe blaugh *przytuuuuuul* witaj gosiaq 4laugh moow szybko jakiemu i jak :> !!! whee *patrzy na nia zaciekawiona* eee.... gosiaq? sweatdrop to jest Jas... Jas- masz nową ksywkę? sweatdrop xd .. nio widzish xd .. rozpraszasz mnie xd sorry Jas blaugh xd *przytuuuuuuul ogromny* wybacz.. ale ja jush nie wiem co pisze xd wystarczy czytać do kogo się pisze.... tam nad avkami są ksywki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:03 pm
Kitty ShadowCat jush nie beczę.... *podaje łapkę* ja jestem ze szczecina biggrin miło cię poznać whee heart I wzajemnie, ale prosze... oszczedz mojego slabego wzroku xd *podaje paczuszje smierdziuchow* hm?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:03 pm
opcy Kitty ShadowCat jush nie beczę.... *podaje łapkę* ja jestem ze szczecina biggrin miło cię poznać whee heart Kitt blagam pisz normalna czcionka..... kopiowanietego za kazdym razem do notatnika jest uciazliwe... do notatnika ?? O.o Opcoosiu .. poprostu quote klikaj i czytaj razz .. tak szybciej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:04 pm
Libido69 Kitty ShadowCat jush nie beczę.... *podaje łapkę* ja jestem ze szczecina biggrin miło cię poznać whee heart I wzajemnie, ale prosze... oszczedz mojego slabego wzroku xd *podaje paczuszje smierdziuchow* hm? nie sprowadzaj ludzi na zła (??) droge xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat wystarczy czytać do kogo się pisze.... tam nad avkami są ksywki sweatdrop mam zacytować PMa ?? ... moowilam.. nie chcesz klootni nie zaczynaj mala :> ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy Kitty ShadowCat jush nie beczę.... *podaje łapkę* ja jestem ze szczecina biggrin miło cię poznać whee heart Kitt blagam pisz normalna czcionka..... kopiowanietego za kazdym razem do notatnika jest uciazliwe... do notatnika ?? O.o Opcoosiu .. poprostu quote klikaj i czytaj razz .. tak szybciej xd ja mam bindy na myszy porobione.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy Kitty ShadowCat jush nie beczę.... *podaje łapkę* ja jestem ze szczecina biggrin miło cię poznać whee heart Kitt blagam pisz normalna czcionka..... kopiowanietego za kazdym razem do notatnika jest uciazliwe... do notatnika ?? O.o Opcoosiu .. poprostu quote klikaj i czytaj razz .. tak szybciej xd Chyba faktycznie mialas z nia dlugie rozmowy xd 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:05 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Kitty ShadowCat jush nie beczę.... *podaje łapkę* ja jestem ze szczecina biggrin miło cię poznać whee heart I wzajemnie, ale prosze... oszczedz mojego slabego wzroku xd *podaje paczuszje smierdziuchow* hm? fuj tytoch...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel opcy Kitty ShadowCat jush nie beczę.... *podaje łapkę* ja jestem ze szczecina biggrin miło cię poznać whee heart Kitt blagam pisz normalna czcionka..... kopiowanietego za kazdym razem do notatnika jest uciazliwe... do notatnika ?? O.o Opcoosiu .. poprostu quote klikaj i czytaj razz .. tak szybciej xd ja mam bindy na myszy porobione..... nie mam pojęcia co to xd .. ale .. szpanerskie whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:07 pm
Lethiel opcy ja mam bindy na myszy porobione..... nie mam pojęcia co to xd .. ale .. szpanerskie whee xd widac ze w kwejka nie grala...... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Lethiel opcy Kitty ShadowCat jush nie beczę.... *podaje łapkę* ja jestem ze szczecina biggrin miło cię poznać whee heart Kitt blagam pisz normalna czcionka..... kopiowanietego za kazdym razem do notatnika jest uciazliwe... do notatnika ?? O.o Opcoosiu .. poprostu quote klikaj i czytaj razz .. tak szybciej xd Chyba faktycznie mialas z nia dlugie rozmowy xd 3nodding heart xd xd xd uwierz mi.. nie jestem jedyna xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kitty ShadowCat nie o to chodzi *patrzy na Lethiel* stare stare stare ja naprawde się do guildi nie nadaję xp widoczne tu mogą przebywać tylko te osoby co się nie kłoocą xp LOL ... xd xd xd zauważyłam że ludzie coraz częściej się ze mnie śmieją... biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:08 pm
Kitty ShadowCat yy... nie dzięki... jeszcze nie umiem palić... i chyba nie zamierzam się nauczyć... ale mój idol *wskazooje na opcusia* nauczył mnie jush pić xd xd ja?!?!? no co ty...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:08 pm
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat nie o to chodzi *patrzy na Lethiel* stare stare stare ja naprawde się do guildi nie nadaję xp widoczne tu mogą przebywać tylko te osoby co się nie kłoocą xp LOL ... xd xd xd zauważyłam że ludzie coraz częściej się ze mnie śmieją... biggrin biggrin tak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|