|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:54 pm
*spoglada na Kitty* No juz, mala *wydmuchuje dym w jej strone* Wez sie w garsc i zrob cos, a nie tylko beczysz... Jestes chop czy baba? domokun
Tak w ogole, moi kochani, to wszyscy jestescie z Wawy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:55 pm
Omega Sun Kitty ShadowCat tak, tak.... to ja zawsze jestem ta najgorsza. nie potraficie ludziom wybaczać? pare razy zrobi coś źle i ma przerąbane? dlaczego sądzicie że jestem fałszywa i wredna? nie mam jush shans żeby być normalnie traktowana i nieignorowana (bo to wcale nie jest miłe)? mam rozumieć że teraz jush każdy będzie na mnie krzywo patsheć bo Lethiel jest na mnie wkurzona, tya? przeciez nikt na Ciebie krzywo nie patrzy eek zartujemy sobie tylko ogolnie, nigdzie nie jest napisane, ze z Ciebie xp nie o to chodzi *patrzy na Lethiel* stare stare stare ja naprawde się do guildi nie nadaję xp widoczne tu mogą przebywać tylko te osoby co się nie kłoocą xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 *spoglada na Kitty* No juz, mala *wydmuchuje dym w jej strone* Wez sie w garsc i zrob cos, a nie tylko beczysz... Jestes chop czy baba? domokun Tak w ogole, moi kochani, to wszyscy jestescie z Wawy? nie......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun ide spac, dobranoc 4laugh dobranoc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun ide spac, dobranoc 4laugh branoć Omi whee Libido.. nie prowokooj jej .. xd .. bo sie zacznie xd .... heh.. ja z Wawy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:56 pm
Kitty ShadowCat Omega Sun Kitty ShadowCat tak, tak.... to ja zawsze jestem ta najgorsza. nie potraficie ludziom wybaczać? pare razy zrobi coś źle i ma przerąbane? dlaczego sądzicie że jestem fałszywa i wredna? nie mam jush shans żeby być normalnie traktowana i nieignorowana (bo to wcale nie jest miłe)? mam rozumieć że teraz jush każdy będzie na mnie krzywo patsheć bo Lethiel jest na mnie wkurzona, tya? przeciez nikt na Ciebie krzywo nie patrzy eek zartujemy sobie tylko ogolnie, nigdzie nie jest napisane, ze z Ciebie xp nie o to chodzi *patrzy na Lethiel* stare stare stare ja naprawde się do guildi nie nadaję xp widoczne tu mogą przebywać tylko te osoby co się nie kłoocą xp ale to wszystko moja wina...... dobranoc Omi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:57 pm
Libido69 *spoglada na Kitty* No juz, mala *wydmuchuje dym w jej strone* Wez sie w garsc i zrob cos, a nie tylko beczysz... Jestes chop czy baba? domokun Tak w ogole, moi kochani, to wszyscy jestescie z Wawy? ja tam raczej nie bardzo z Wawy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:58 pm
opcy racqel opcy przykladowa strona z FLCL.... http://img.photobucket.com/albums/v226/opcy/flcl_v02_24.jpg a ma to w ogole jakis sens? czy raczej kupic sobie z braku sensu? przeczytaj sobie tu: http://www.film.org.pl/prace/furi_kuri.html Ej, swietna sprawa z tym FLCL! eek heart Kurde, dzieki Opcy, poszukam sobie wiecej... *wyciaga laptopik, kladzie na kolankach i buszuje po sieci*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 *spoglada na Kitty* No juz, mala *wydmuchuje dym w jej strone* Wez sie w garsc i zrob cos, a nie tylko beczysz... Jestes chop czy baba? domokun Tak w ogole, moi kochani, to wszyscy jestescie z Wawy? ja jestem zewszad ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Jaswinder ale gościowi pojechałam 3nodding hehehehe blaugh *przytuuuuuul* witaj gosiaq 4laugh moow szybko jakiemu i jak :> !!! whee *patrzy na nia zaciekawiona* eee.... gosiaq? sweatdrop to jest Jas... Jas- masz nową ksywkę? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat nie o to chodzi *patrzy na Lethiel* stare stare stare ja naprawde się do guildi nie nadaję xp widoczne tu mogą przebywać tylko te osoby co się nie kłoocą xp LOL ... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:00 pm
Kitty ShadowCat Lethiel Jaswinder ale gościowi pojechałam 3nodding hehehehe blaugh *przytuuuuuul* witaj gosiaq 4laugh moow szybko jakiemu i jak :> !!! whee *patrzy na nia zaciekawiona* eee.... gosiaq? sweatdrop to jest Jas... Jas- masz nową ksywkę? sweatdrop xd .. nio widzish xd .. rozpraszasz mnie xd sorry Jas blaugh xd *przytuuuuuuul ogromny* wybacz.. ale ja jush nie wiem co pisze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 *spoglada na Kitty* No juz, mala *wydmuchuje dym w jej strone* Wez sie w garsc i zrob cos, a nie tylko beczysz... Jestes chop czy baba? domokun Tak w ogole, moi kochani, to wszyscy jestescie z Wawy? jush nie beczę.... *podaje łapkę* ja jestem ze szczecina biggrin miło cię poznać whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Ej, swietna sprawa z tym FLCL! eek heart Kurde, dzieki Opcy *klania sie nisko* do uslug....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 2:02 pm
Kitty ShadowCat jush nie beczę.... *podaje łapkę* ja jestem ze szczecina biggrin miło cię poznać whee heart Kitt blagam pisz normalna czcionka..... kopiowanietego za kazdym razem do notatnika jest uciazliwe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|