Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10410 10411 10412 10413 10414 10415 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Libido69

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:47 pm

opcy
przykladowa strona z FLCL....
http://img.photobucket.com/albums/v226/opcy/flcl_v02_24.jpg

Hmm.. ciekawa kreska.. taka... powerpuff? xd
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:48 pm

Libido69
racqel
opcy
FLCL!!!!!!!!!!!!!!!!
ok.
zwykle odcinki, czy albumu czy jak to sie je?

a co to za skrot?
Quote:
Czym i o czym jest więc FLCL? Skomplikowanego wyjaśnienia tytułu podjęła się Haruko w pierwszym epizodzie: "Furi Kuri, to Frykcyjny Obezwładniający Syndrom Ewy. To młodzieżowe, psychosomatyczne zaburzenie równowagi umysłowej. Choroba, która w młodym pacjencie wywołuje pragnienie szybkiego wejścia w dorosłość, zbyt trudnego dla osoby nastoletniej, a powodująca wyrastanie olbrzymich rogów na głowie osoby nią zarażonej"

Quote:
"Furi Kuri" to słowa wywodzące się z japońskiego slangu. Najprawdopodobniej oznaczają "obmacywanie kobiecych piersi"... wink

opcy

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:49 pm

ech.. *rozsiada sie zmeczona i zrezygnowana w foteliku* ..
do niektoorych ludzi to naprawde jak grochem o sciane O_o

ale gościowi pojechałam 3nodding
hehehehe blaugh

Jaswinder

Sparkly Hunter

Kimagure-chan

tak, tak.... to ja zawsze jestem ta najgorsza. nie potraficie ludziom wybaczać? pare razy zrobi coś źle i ma przerąbane? dlaczego sądzicie że jestem fałszywa i wredna? nie mam jush shans żeby być normalnie traktowana i nieignorowana (bo to wcale nie jest miłe)? mam rozumieć że teraz jush każdy będzie na mnie krzywo patsheć bo Lethiel jest na mnie wkurzona, tya?

opcy
a ma to w ogole jakis sens?
czy raczej kupic sobie z braku sensu?

racqel

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:50 pm

Jaswinder
ale gościowi pojechałam 3nodding
hehehehe blaugh

*przytuuuuuul* witaj gosiaq 4laugh
moow szybko jakiemu i jak :> !!! whee
*patrzy na nia zaciekawiona*
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:50 pm

racqel
opcy
raczej to drugie......
to jest "czysta forma"....... 3nodding

opcy

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:51 pm

Kitty ShadowCat
tak, tak.... to ja zawsze jestem ta najgorsza. nie potraficie ludziom wybaczać? pare razy zrobi coś źle i ma przerąbane? dlaczego sądzicie że jestem fałszywa i wredna? nie mam jush shans żeby być normalnie traktowana i nieignorowana (bo to wcale nie jest miłe)? mam rozumieć że teraz jush każdy będzie na mnie krzywo patsheć bo Lethiel jest na mnie wkurzona, tya?

xd xd xd
*milczy*
*nie wytrzymooje*
zaczyna sie whee xd
*wskakoje pod fotel*
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:52 pm

Kitty ShadowCat

przeciez nikt na Ciebie krzywo nie patrzy eek zartujemy sobie tylko ogolnie, nigdzie nie jest napisane, ze z Ciebie xp

Omega Sun
Captain

racqel

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:52 pm

Kitty ShadowCat

???

pfff.
ale macie problemy,
ho ho ho.
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:53 pm

BeeWolf
O tak mow mi jeszcze, badz zły, o tak jeszcze mowi mi brzydko krzycz moje imie dzi... tego no ja pujde lepiej spać ...
O.o
czemu? nie przerywaj!!!!!! wink

opcy

opcy

racqel
opcy
przeczytaj sobie tu:
http://www.film.org.pl/prace/furi_kuri.html

racqel
Kitty ShadowCat

???

pfff.
ale macie problemy,
ho ho ho.

łehe xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:54 pm

ide spac, dobranoc 4laugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10410 10411 10412 10413 10414 10415 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games