|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:38 pm
BeeWolf A Opcy jest Opcy i patrzy sie na moje skarpetki. wypraszam sobie!!! Ty nie masz skarpetek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy @Rac: pani w twoim sigu ma taki sam cweterek jak ja..... (jest to oczywiscie wylacznie moja wina) o zeby cie pokrecilo! trzeba jej ubranko zmienic!! jak najszybciej! p.s. Moze ktos mi poleci jakas powazna mange dostepna na angielskim rynku? Cos jak mniej wiecej "place promised in our early days", albo w stylu Makoto Shinkai??? tylko nie jakis czarodziejki, albo inne chobitsy prosze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn ~~lena-undesaid~~ Libido69 Jestescie naprawde swietni xd *spoglada na biedna Kitty z pozalowaniem* No juz, Mala, wez sie w garsc i kontra, nie? *pociaga dym i wydmuchuje w strone Irinn* No juz, Zlotko, zapal sobie wink heart niee!!!! *dmucha na dym, zeby leciał w inna strone* ona nie ma palić!! pal,enie zabija !! xd przynajmniej jedna osoba sie tu o mnie troszczy xd Libido bardzo dziekuję ale sie powstrzymuje... chociaż... moze... *zastanawia sie* nieee AJM JOr hiroł ok, ja lece skarby moje papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:40 pm
racqel opcy @Rac: pani w twoim sigu ma taki sam cweterek jak ja..... (jest to oczywiscie wylacznie moja wina) o zeby cie pokrecilo! trzeba jej ubranko zmienic!! jak najszybciej! p.s. Moze ktos mi poleci jakas powazna mange dostepna na angielskim rynku? Cos jak mniej wiecej "place promised in our early days", albo w stylu Makoto Shinkai??? tylko nie jakis czarodziejki, albo inne chobitsy prosze. FLCL!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy BeeWolf A Opcy jest Opcy i patrzy sie na moje skarpetki. wypraszam sobie!!! Ty nie masz skarpetek! no patrzcie go skrecił mi skarpetki, wywrotowiec jeden.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Irinn ~~lena-undesaid~~ Libido69 Jestescie naprawde swietni xd *spoglada na biedna Kitty z pozalowaniem* No juz, Mala, wez sie w garsc i kontra, nie? *pociaga dym i wydmuchuje w strone Irinn* No juz, Zlotko, zapal sobie wink heart niee!!!! *dmucha na dym, zeby leciał w inna strone* ona nie ma palić!! pal,enie zabija !! xd przynajmniej jedna osoba sie tu o mnie troszczy xd Libido bardzo dziekuję ale sie powstrzymuje... chociaż... moze... *zastanawia sie* nieee AJM JOr hiroł ok, ja lece skarby moje papa oh maj hiroł!! bede cie wielbic i składac ci dary xd papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:41 pm
~~lena-undesaid~~ ok, ja lece skarby moje papa Pa 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:42 pm
BeeWolf opcy BeeWolf A Opcy jest Opcy i patrzy sie na moje skarpetki. wypraszam sobie!!! Ty nie masz skarpetek! no patrzcie go skrecił mi skarpetki, wywrotowiec jeden. teraz sie bede nimi nacieral...... domokun domokun domokun jestem zly twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:42 pm
opcy racqel opcy @Rac: pani w twoim sigu ma taki sam cweterek jak ja..... (jest to oczywiscie wylacznie moja wina) o zeby cie pokrecilo! trzeba jej ubranko zmienic!! jak najszybciej! p.s. Moze ktos mi poleci jakas powazna mange dostepna na angielskim rynku? Cos jak mniej wiecej "place promised in our early days", albo w stylu Makoto Shinkai??? tylko nie jakis czarodziejki, albo inne chobitsy prosze. FLCL!!!!!!!!!!!!!!!! ok. zwykle odcinki, czy albumu czy jak to sie je?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:43 pm
racqel ok. zwykle odcinki, czy albumu czy jak to sie je? z tego co wiem to mangi tego sa dwa tomy.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:44 pm
Zero : "powiedz tam na Gai że ja na razie zajęty jestem" moowie 4laugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:44 pm
opcy BeeWolf opcy BeeWolf A Opcy jest Opcy i patrzy sie na moje skarpetki. wypraszam sobie!!! Ty nie masz skarpetek! no patrzcie go skrecił mi skarpetki, wywrotowiec jeden. teraz sie bede nimi nacieral...... domokun domokun domokun jestem zly twisted O tak mow mi jeszcze, badz zły, o tak jeszcze mowi mi brzydko krzycz moje imie dzi... tego no ja pujde lepiej spać ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:45 pm
racqel ok. zwykle odcinki, czy albumu czy jak to sie je? a co to za skrot?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:45 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:47 pm
Libido69 racqel ok. zwykle odcinki, czy albumu czy jak to sie je? a co to za skrot? inna nazwa FLCL to furi kuri :] żelazko :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|