|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:32 pm
Irinn ja o żadnych fajkach nawet nie chce słyszeć... czy one wirtualne czy nie... mi sie chce palic gonk *usypuje na srodku pokoju sliczny stosik chrustu.....* *klania sie* do uslug...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel opcy powiedzmy to szczerze jestem uosobieniem zla i jego zrodlem na gildii...... jestem tez winen za koklusz , szkorbut i gradobicie..... i syfilis. tego jestem akurat pewien! i kurza grypa.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jestescie naprawde swietni xd *spoglada na biedna Kitty z pozalowaniem* No juz, Mala, wez sie w garsc i kontra, nie? *pociaga dym i wydmuchuje w strone Irinn* No juz, Zlotko, zapal sobie wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy powiedzmy to szczerze jestem uosobieniem zla i jego zrodlem na gildii...... jestem tez winen za koklusz , szkorbut i gradobicie..... A Maria Kirie Skłodowska też była kobietą .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:33 pm
@Rac: pani w twoim sigu ma taki sam cweterek jak ja..... (jest to oczywiscie wylacznie moja wina)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:33 pm
Kitty ShadowCat Omega Sun To jeszcze nic, a mi podarowal goldy na questa, to napewno dlatego, ze mnie nienawidzi crying Pewnie zrobil to z litosci crying Buuuu tjaa stare stare stare o nie! Ty tez mnie nie lubisz crying Wszyscy mnie tu nienawidza crying I nawet Lethiel mnie nie lubi, bo wciaz na mnie skacze i mnie przytula- ona napewno chce mnie zabic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:34 pm
opcy powiedzmy to szczerze jestem uosobieniem zla i jego zrodlem na gildii...... jestem tez winen za koklusz , szkorbut i gradobicie..... i zrzucenie bomby atomowej na hiroszime...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Jestescie naprawde swietni xd *spoglada na biedna Kitty z pozalowaniem* No juz, Mala, wez sie w garsc i kontra, nie? *pociaga dym i wydmuchuje w strone Irinn* No juz, Zlotko, zapal sobie wink heart niee!!!! *dmucha na dym, zeby leciał w inna strone* ona nie ma palić!! pal,enie zabija !! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eek buahahahhahahahahahahahahahhahahah !!!!! no nie !!! kitty .. przeszlaś sama siebie !!!!! xd xd xd xd nie jestem na tyle wredna .. i nie napisze o tym co zrobilaś ale... OMG xd .. koroopcja sie szerzy !!!!!!! xd LOL !!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:35 pm
opcy racqel opcy powiedzmy to szczerze jestem uosobieniem zla i jego zrodlem na gildii...... jestem tez winen za koklusz , szkorbut i gradobicie..... i syfilis. tego jestem akurat pewien! i kurza grypa....... Ten dzisiejszy wypuszczony wirus grypy to tez twoja sprawka... no tak! Wszystko sie wydalo panie.. *sciaga maske jak w Scooby-Doo* Mr. T? *sciaga drugi raz* Ciocia Helcia? *Sciaga ponownie* Pan Abraham Lincoln?! eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Jestescie naprawde swietni xd *spoglada na biedna Kitty z pozalowaniem* No juz, Mala, wez sie w garsc i kontra, nie? *pociaga dym i wydmuchuje w strone Irinn* No juz, Zlotko, zapal sobie wink heart dymy dymy........ *zapuszcza sobie "Brown Album" Primus'a !!!! *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Kitty ShadowCat Omega Sun To jeszcze nic, a mi podarowal goldy na questa, to napewno dlatego, ze mnie nienawidzi crying Pewnie zrobil to z litosci crying Buuuu tjaa stare stare stare o nie! Ty tez mnie nie lubisz crying Wszyscy mnie tu nienawidza crying I nawet Lethiel mnie nie lubi, bo wciaz na mnie skacze i mnie przytula- ona napewno chce mnie zabic crying xd xd xd argh... odkrylas mooj plan xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:36 pm
Libido69 opcy racqel opcy powiedzmy to szczerze jestem uosobieniem zla i jego zrodlem na gildii...... jestem tez winen za koklusz , szkorbut i gradobicie..... i syfilis. tego jestem akurat pewien! i kurza grypa....... Ten dzisiejszy wypuszczony wirus grypy to tez twoja sprawka... no tak! Wszystko sie wydalo panie.. *sciaga maske jak w Scooby-Doo* Mr. T? *sciaga drugi raz* Ciocia Helcia? *Sciaga ponownie* Pan Abraham Lincoln?! eek xd mow mi Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:37 pm
~~lena-undesaid~~ Libido69 Jestescie naprawde swietni xd *spoglada na biedna Kitty z pozalowaniem* No juz, Mala, wez sie w garsc i kontra, nie? *pociaga dym i wydmuchuje w strone Irinn* No juz, Zlotko, zapal sobie wink heart niee!!!! *dmucha na dym, zeby leciał w inna strone* ona nie ma palić!! pal,enie zabija !! xd przynajmniej jedna osoba sie tu o mnie troszczy xd Libido bardzo dziekuję ale sie powstrzymuje... chociaż... moze... *zastanawia sie* nieee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:37 pm
Omega Sun Kitty ShadowCat Omega Sun To jeszcze nic, a mi podarowal goldy na questa, to napewno dlatego, ze mnie nienawidzi crying Pewnie zrobil to z litosci crying Buuuu tjaa stare stare stare o nie! Ty tez mnie nie lubisz crying Wszyscy mnie tu nienawidza crying I nawet Lethiel mnie nie lubi, bo wciaz na mnie skacze i mnie przytula- ona napewno chce mnie zabic crying no i jeszcze napewno moj zakochany braciszek tez cie nie lubi bo sie zakochał, i pisze z toba codziennie... A Opcy jest Opcy i patrzy sie na moje skarpetki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|