|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 10:52 am
Christoff_Gangrell Pisarz kto tu mowio podcinaniu zył? stare nie jestem zadnym parszywym słabiakiem, rzucam sobie wazonami w drzwi, a co! Ojojoj........ a kto ci tak powiedział????(tzn rze jesteś sałbiakiem) Tylko nie rzucaj wazami z dynastii Ming... wink nikt mi nie powiedział mowie tylko apropos samobojstwa ze nie jestem tak słaby zeby to zrobic stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 10:55 am
Rynn the Vampire Kagenoyami Rynn the Vampire gonk zamknij się scream stressed Super... *Wstaje, odchodzi i siada w kacie obrocony tylem* ...jeszcze jakbyś się przy tym nie śmiał.... LATAJĄCY MŁOT!!!!!!!!!! eek AAAAAAAAAAAAAAA!!!! gonk Wezcie ze mnie tego slonia!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 10:55 am
Na No Da~ o czym gawedzicie? :.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 10:56 am
Akiko Tamashii Na No Da~ o czym gawedzicie? :. witaj^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 10:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 10:59 am
Akiko Tamashii Na No Da~ o czym gawedzicie? :. Heyka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii Na No Da~ o czym gawedzicie? :. Heyka *macha ręką* Sayokun mam pytanko gdzie kupiłeś te Geta??? szukałem takich ale na razie bez powodzenia....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kuna! jestem zla! ktos zapieprzyl mi herbatniki stressed
...moje herbatniki crying ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:00 am
Kagenoyami Rynn the Vampire Kagenoyami Rynn the Vampire gonk zamknij się scream stressed Super... *Wstaje, odchodzi i siada w kacie obrocony tylem* ...jeszcze jakbyś się przy tym nie śmiał.... LATAJĄCY MŁOT!!!!!!!!!! eek AAAAAAAAAAAAAAA!!!! gonk Wezcie ze mnie tego slonia!!!! mrau, nie słonia tylko kicię, i nie weźcie bo mnie kochasz i uwielbiasz
Cześć Akiko *przytul* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:02 am
Akiko Tamashii kuna! jestem zla! ktos zapieprzyl mi herbatniki stressed ...moje herbatniki crying ... eek Kto śmiał surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:02 am
*wchodzi do pokoju* Avsko Wam Wszystkim! Błogosławię temu domowi. *podchodzi do Pisarza* *CMOK*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:03 am
dobra...juz nie jestem zla herbatniki odnalezione a zlodziej zabity (wzrokiem) razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:04 am
Delein *wchodzi do pokoju* Avsko Wam Wszystkim! Błogosławię temu domowi. *podchodzi do Pisarza* *CMOK*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 24, 2004 11:05 am
Delein *wchodzi do pokoju* Avsko Wam Wszystkim! Błogosławię temu domowi. *podchodzi do Pisarza* *CMOK* Witaj Deli^^ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|