Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10407 10408 10409 10410 10411 10412 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:25 pm

racqel
opcy
racqel
masz jakies wolne linki do podrzucenia?
bo ja ostatnio nie mam czasu nawet szukac...
gonk
przed chwila rzucilem tym:
http://www.rippersanime.com/
tam jest duuzy zbior artbookow....
to co mam w sigu to z jakiegos Gainax artbook ktorego od kumpla dzis przynioslem
kosi czaszke!
a przywiazles ksiezke, czy plyte? : ]
tu w sklepach jest tego pelno, tylko jak zewsze wejde i juz siegam po funty do kieszeni to nie wiem co wziac i troche sie boje zeby na szajs nie trafic, i za duzy wybor mnie zabija. konsumpcjonizm to smiertelna trucizna!
pieniadze nie sa potrzebne zeby zyc!!
katalog.....
a wlasciwie pare katalogow na dysku...... sweatdrop
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:26 pm

Irinn
Kitty ShadowCat
Lethiel
Kitty ShadowCat

..... stare .. do mnie też tak m󷩦#322;a a teraz mnie ignorooje... i nie loobi mnie

jesteś jedyna osoba na caaaaaałej gildi.. i ogoolnie gai.. za ktoora delikatnie moowiąc nie przepadam :] .. i jezeli nie chcesz klutni.. bo ja nie chce zadnych awantoor ani sprzeczek na mojej kochanej gildi stare stare stare .. to sie nie czepiaj... nie wszyscy musza dazyc cie sympata.. a ja szczerze za takimi fałszywymi osobami jak ty nie przepadam stare
a dlaczego sądzisz że jestem fałszywa?- przecież mnie nie znasz....nic o mnie nie możesz powiedzieć xp

ja bardzo ładnie prosze o spok󪮮. bo nadal jestem w trakcie rzucania palenia i moge byc nieprzyjemna jak ktos sie bedzie klucil

*Podrzuca paczke petow i usmiecha sie lekko* To wirtualnie, Zlotko wink

Libido69

~~lena-undesaid~~

Kitty ShadowCat
Lethiel
Kitty ShadowCat
a dlaczego sądzisz że jestem fałszywa?- przecież mnie nie znasz....nic o mnie nie możesz powiedzieć xp

eeeee... Daaaaaa.. xd !!!!!!! .. nie bede komentowac ..a ni dalej prowadzić tej dyskoosji :] .. olewki ciag dalszy :>
che tylko usłyszeć odpowiedź na moje pytanie....
stare xp

moj post wyzej

Kitty ShadowCat
Lethiel
Kitty ShadowCat

eeeee... Daaaaaa.. xd !!!!!!! .. nie bede komentowac ..a ni dalej prowadzić tej dyskoosji :] .. olewki ciag dalszy :>
che tylko usłyszeć odpowiedź na moje pytanie....
stare xp

po to zeby przeinaczyc moją odpowiedź ?? .. ah nie.. mam lepszy pomysl.. pogadajmy na gadu !! :] .. genialne.. potem to tak ladnie opooblikujesz publicznie zamiast grzecznie przyjąć do wiadomości stare .. i doprowadzisz do kolejnych banoow stare .. powiedzialam koniec !!! niech to do ciebie dotrze stare ..
pomocy... ona mnie prowokooje .. - - .. jestem silna !! XD ..
*podchodzi do oparcia i uderza w nie glowa*

Lethiel

Tipsy Lunatic

racqel

~~lena-undesaid~~
Kitty ShadowCat
Lethiel
Kitty ShadowCat

..... stare .. do mnie też tak m󷩦#322;a a teraz mnie ignorooje... i nie loobi mnie

jesteś jedyna osoba na caaaaaałej gildi.. i ogoolnie gai.. za ktoora delikatnie moowiąc nie przepadam :] .. i jezeli nie chcesz klutni.. bo ja nie chce zadnych awantoor ani sprzeczek na mojej kochanej gildi stare stare stare .. to sie nie czepiaj... nie wszyscy musza dazyc cie sympata.. a ja szczerze za takimi fałszywymi osobami jak ty nie przepadam stare

Kitty, tak naprawde to nikt cie tutaj nie zna..........
i mnie tez!!!
blaugh

opcy
BeeWolf
opcy
i to jest zdrowe podejscie!
oi oi oi!!

To co rundeczka ??

Ja zaczne

opcy, ty masz sie krzywo na mnie patrzysz. i mnie nie lubisz crying .

Dobre biggrin
a ty mnie nie przywitalas crying crying
i mnie ignorujesz!!!!!!!!! crying
xd

A ty mi na dzien kobiet kwiatow nie przyslales i nie zadzwoniełes nawet ty ty ... ty ... ty .... ty .... :/

ty no ...

Opcy jeden.

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

opcy

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:27 pm

Omega Sun
BeeWolf

To co rundeczka ??

Ja zaczne

Dobre biggrin

To jeszcze nic, a mi podarowal goldy na questa, to napewno dlatego, ze mnie nienawidzi crying Pewnie zrobil to z litosci crying Buuuu
nieprawda!
to byla bezczelna lapowka..... wink
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:28 pm

Omega Sun
BeeWolf

To co rundeczka ??

Ja zaczne

Dobre biggrin

To jeszcze nic, a mi podarowal goldy na questa, to napewno dlatego, ze mnie nienawidzi crying Pewnie zrobil to z litosci crying Buuuu

OMG !! crying crying crying pozwala mi siedzieć na swojej glowie bo mnie nie cierpi crying crying crying .. przyznaj sie !! powiedz mi to prostow oczy !!! crying crying crying .. ale.. to nieważne ..

xd xd xd

Lethiel

Tipsy Lunatic

Kimagure-chan

Omega Sun
BeeWolf

To co rundeczka ??

Ja zaczne

Dobre biggrin

tjaa stare stare stare

opcy
racqel
opcy
racqel
masz jakies wolne linki do podrzucenia?
bo ja ostatnio nie mam czasu nawet szukac...
gonk
przed chwila rzucilem tym:
http://www.rippersanime.com/
tam jest duuzy zbior artbookow....
to co mam w sigu to z jakiegos Gainax artbook ktorego od kumpla dzis przynioslem
kosi czaszke!
a przywiazles ksiezke, czy plyte? : ]
tu w sklepach jest tego pelno, tylko jak zewsze wejde i juz siegam po funty do kieszeni to nie wiem co wziac i troche sie boje zeby na szajs nie trafic, i za duzy wybor mnie zabija. konsumpcjonizm to smiertelna trucizna!
pieniadze nie sa potrzebne zeby zyc!!
katalog.....
a wlasciwie pare katalogow na dysku...... sweatdrop
domokun

Omega >>> rotfl!

racqel

opcy

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:29 pm

powiedzmy to szczerze jestem uosobieniem zla
i jego zrodlem na gildii......
jestem tez winen za koklusz , szkorbut i gradobicie.....
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:29 pm

Libido69
Irinn
Kitty ShadowCat
Lethiel
Kitty ShadowCat

ja bardzo ładnie prosze o spok󪮮. bo nadal jestem w trakcie rzucania palenia i moge byc nieprzyjemna jak ktos sie bedzie klucil

*Podrzuca paczke petow i usmiecha sie lekko* To wirtualnie, Zlotko wink

ja o żadnych fajkach nawet nie chce słyszeć... czy one wirtualne czy nie... mi sie chce palic gonk

Irinn

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:30 pm

opcy

hehe.. ciemna strona mocy RLZ :>
*przytuuuuul* blaugh xd
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:31 pm

opcy
i syfilis. tego jestem akurat pewien!

racqel

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:31 pm

Omega Sun
BeeWolf

To co rundeczka ??

Ja zaczne

Dobre biggrin

I jeszcze gorzej to zboczeniec matrymonialny, napewno uwarza mnie za pusta wywłoke i sie zemnie smieje to dlatego zemna rozmawia.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10407 10408 10409 10410 10411 10412 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games