|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:25 pm
racqel opcy racqel masz jakies wolne linki do podrzucenia? bo ja ostatnio nie mam czasu nawet szukac... gonk przed chwila rzucilem tym: http://www.rippersanime.com/tam jest duuzy zbior artbookow.... to co mam w sigu to z jakiegos Gainax artbook ktorego od kumpla dzis przynioslem kosi czaszke! a przywiazles ksiezke, czy plyte? : ] tu w sklepach jest tego pelno, tylko jak zewsze wejde i juz siegam po funty do kieszeni to nie wiem co wziac i troche sie boje zeby na szajs nie trafic, i za duzy wybor mnie zabija. konsumpcjonizm to smiertelna trucizna! pieniadze nie sa potrzebne zeby zyc!! katalog..... a wlasciwie pare katalogow na dysku...... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:26 pm
Irinn Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat ..... stare .. do mnie też tak m#322;a a teraz mnie ignorooje... i nie loobi mnie jesteś jedyna osoba na caaaaaałej gildi.. i ogoolnie gai.. za ktoora delikatnie moowiąc nie przepadam :] .. i jezeli nie chcesz klutni.. bo ja nie chce zadnych awantoor ani sprzeczek na mojej kochanej gildi stare stare stare .. to sie nie czepiaj... nie wszyscy musza dazyc cie sympata.. a ja szczerze za takimi fałszywymi osobami jak ty nie przepadam stare a dlaczego sądzisz że jestem fałszywa?- przecież mnie nie znasz....nic o mnie nie możesz powiedzieć xp ja bardzo ładnie prosze o spok. bo nadal jestem w trakcie rzucania palenia i moge byc nieprzyjemna jak ktos sie bedzie klucil *Podrzuca paczke petow i usmiecha sie lekko* To wirtualnie, Zlotko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat a dlaczego sądzisz że jestem fałszywa?- przecież mnie nie znasz....nic o mnie nie możesz powiedzieć xp eeeee... Daaaaaa.. xd !!!!!!! .. nie bede komentowac ..a ni dalej prowadzić tej dyskoosji :] .. olewki ciag dalszy :> che tylko usłyszeć odpowiedź na moje pytanie.... stare xp moj post wyzej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat a dlaczego sądzisz że jestem fałszywa?- przecież mnie nie znasz....nic o mnie nie możesz powiedzieć xp eeeee... Daaaaaa.. xd !!!!!!! .. nie bede komentowac ..a ni dalej prowadzić tej dyskoosji :] .. olewki ciag dalszy :> che tylko usłyszeć odpowiedź na moje pytanie.... stare xp po to zeby przeinaczyc moją odpowiedź ?? .. ah nie.. mam lepszy pomysl.. pogadajmy na gadu !! :] .. genialne.. potem to tak ladnie opooblikujesz publicznie zamiast grzecznie przyjąć do wiadomości stare .. i doprowadzisz do kolejnych banoow stare .. powiedzialam koniec !!! niech to do ciebie dotrze stare .. pomocy... ona mnie prowokooje .. - - .. jestem silna !! XD .. *podchodzi do oparcia i uderza w nie glowa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat ..... stare .. do mnie też tak m#322;a a teraz mnie ignorooje... i nie loobi mnie jesteś jedyna osoba na caaaaaałej gildi.. i ogoolnie gai.. za ktoora delikatnie moowiąc nie przepadam :] .. i jezeli nie chcesz klutni.. bo ja nie chce zadnych awantoor ani sprzeczek na mojej kochanej gildi stare stare stare .. to sie nie czepiaj... nie wszyscy musza dazyc cie sympata.. a ja szczerze za takimi fałszywymi osobami jak ty nie przepadam stare a dlaczego sądzisz że jestem fałszywa?- przecież mnie nie znasz....nic o mnie nie możesz powiedzieć xp Kitty, tak naprawde to nikt cie tutaj nie zna.......... i mnie tez!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy BeeWolf opcy i to jest zdrowe podejscie! oi oi oi!! To co rundeczka ?? Ja zaczne opcy, ty masz sie krzywo na mnie patrzysz. i mnie nie lubisz crying . Dobre biggrin a ty mnie nie przywitalas crying crying i mnie ignorujesz!!!!!!!!! crying xd A ty mi na dzien kobiet kwiatow nie przyslales i nie zadzwoniełes nawet ty ty ... ty ... ty .... ty .... :/ ty no ... Opcy jeden.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:27 pm
Omega Sun BeeWolf To co rundeczka ?? Ja zaczne opcy, ty masz sie krzywo na mnie patrzysz. i mnie nie lubisz crying . Dobre biggrin To jeszcze nic, a mi podarowal goldy na questa, to napewno dlatego, ze mnie nienawidzi crying Pewnie zrobil to z litosci crying Buuuunieprawda! to byla bezczelna lapowka..... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:28 pm
Omega Sun BeeWolf To co rundeczka ?? Ja zaczne opcy, ty masz sie krzywo na mnie patrzysz. i mnie nie lubisz crying . Dobre biggrin To jeszcze nic, a mi podarowal goldy na questa, to napewno dlatego, ze mnie nienawidzi crying Pewnie zrobil to z litosci crying BuuuuOMG !! crying crying crying pozwala mi siedzieć na swojej glowie bo mnie nie cierpi crying crying crying .. przyznaj sie !! powiedz mi to prostow oczy !!! crying crying crying .. ale.. to nieważne .. xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun BeeWolf To co rundeczka ?? Ja zaczne opcy, ty masz sie krzywo na mnie patrzysz. i mnie nie lubisz crying . Dobre biggrin To jeszcze nic, a mi podarowal goldy na questa, to napewno dlatego, ze mnie nienawidzi crying Pewnie zrobil to z litosci crying Buuuutjaa stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel opcy racqel masz jakies wolne linki do podrzucenia? bo ja ostatnio nie mam czasu nawet szukac... gonk przed chwila rzucilem tym: http://www.rippersanime.com/tam jest duuzy zbior artbookow.... to co mam w sigu to z jakiegos Gainax artbook ktorego od kumpla dzis przynioslem kosi czaszke! a przywiazles ksiezke, czy plyte? : ] tu w sklepach jest tego pelno, tylko jak zewsze wejde i juz siegam po funty do kieszeni to nie wiem co wziac i troche sie boje zeby na szajs nie trafic, i za duzy wybor mnie zabija. konsumpcjonizm to smiertelna trucizna! pieniadze nie sa potrzebne zeby zyc!! katalog..... a wlasciwie pare katalogow na dysku...... sweatdrop domokun Omega >>> rotfl!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:29 pm
powiedzmy to szczerze jestem uosobieniem zla i jego zrodlem na gildii...... jestem tez winen za koklusz , szkorbut i gradobicie.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:29 pm
Libido69 Irinn Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat ..... stare .. do mnie też tak m#322;a a teraz mnie ignorooje... i nie loobi mnie jesteś jedyna osoba na caaaaaałej gildi.. i ogoolnie gai.. za ktoora delikatnie moowiąc nie przepadam :] .. i jezeli nie chcesz klutni.. bo ja nie chce zadnych awantoor ani sprzeczek na mojej kochanej gildi stare stare stare .. to sie nie czepiaj... nie wszyscy musza dazyc cie sympata.. a ja szczerze za takimi fałszywymi osobami jak ty nie przepadam stare a dlaczego sądzisz że jestem fałszywa?- przecież mnie nie znasz....nic o mnie nie możesz powiedzieć xp ja bardzo ładnie prosze o spok. bo nadal jestem w trakcie rzucania palenia i moge byc nieprzyjemna jak ktos sie bedzie klucil *Podrzuca paczke petow i usmiecha sie lekko* To wirtualnie, Zlotko wink ja o żadnych fajkach nawet nie chce słyszeć... czy one wirtualne czy nie... mi sie chce palic gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:30 pm
opcy powiedzmy to szczerze jestem uosobieniem zla i jego zrodlem na gildii...... jestem tez winen za koklusz , szkorbut i gradobicie..... hehe.. ciemna strona mocy RLZ :> *przytuuuuul* blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:31 pm
opcy powiedzmy to szczerze jestem uosobieniem zla i jego zrodlem na gildii...... jestem tez winen za koklusz , szkorbut i gradobicie..... i syfilis. tego jestem akurat pewien!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:31 pm
Omega Sun BeeWolf To co rundeczka ?? Ja zaczne opcy, ty masz sie krzywo na mnie patrzysz. i mnie nie lubisz crying . Dobre biggrin To jeszcze nic, a mi podarowal goldy na questa, to napewno dlatego, ze mnie nienawidzi crying Pewnie zrobil to z litosci crying BuuuuI jeszcze gorzej to zboczeniec matrymonialny, napewno uwarza mnie za pusta wywłoke i sie zemnie smieje to dlatego zemna rozmawia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|