|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:18 pm
Omega Sun opcy Libido69 Ojej... *usmiecha sie pod nosem*... bedzie draka 3nodding heart no co ty..... to jest nic......... draka na gildi to jest klotnia powyzej 10 stron..... xd szczerze mowiac wole to niz posty a'la: "Buu nikt mnie nie lubi, a X krzywo spojrzal, a Y mnie nie przywital. Wszyscy mnie napewno nienawidza crying " sweatdrop xp hehe.. o tym to jush nie wspomne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:20 pm
racqel masz jakies wolne linki do podrzucenia? bo ja ostatnio nie mam czasu nawet szukac... gonk przed chwila rzucilem tym: http://www.rippersanime.com/tam jest duuzy zbior artbookow.... to co mam w sigu to z jakiegos Gainax artbook ktorego od kumpla dzis przynioslem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:20 pm
Kitty ShadowCat a dlaczego sądzisz że jestem fałszywa?- przecież mnie nie znasz....nic o mnie nie możesz powiedzieć xp eeeee... Daaaaaa.. xd !!!!!!! .. nie bede komentowac ..a ni dalej prowadzić tej dyskoosji :] .. olewki ciag dalszy :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:21 pm
opcy i to jest zdrowe podejscie! oi oi oi!! To co rundeczka ?? Ja zaczne opcy, ty masz sie krzywo na mnie patrzysz. i mnie nie lubisz crying . Dobre biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neilameane *rozglada sie po wszystkich, wzdycha, podchodzi do kazdego po kolei* *SCIIIIIIIIIIISK* *BUZIAK* * i cichutko wychodzi.... sad .. papatki .... milo bylo cie poznać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Irinn Lethiel opcy no co ty..... to jest nic......... draka na gildi to jest klotnia powyzej 10 stron..... xd ech... *rozmarzony wzrok* *wspomina czasy kiedy na gildi bylo tak "spokojnie" whee * klootnie a raczej awantoory O_o pojawily sie dopiero pooźniej .. ale .. nie bede dolewac oliwy do ognia :> Lethi a dawno to było?? (znaczy jak było spokojnie) xd hm.. mozna powiedzieć ze spokojnie to tu nie bylo nigdy :> .. ale nie bylo chociash awantoor... az do poja wienia sie.. tuuu duuuuuuuum ... xd .. milcze xd .. nie moge.. nie prowokowac mnie xd *chowa sie na glowie opcego* xp może się stąd wyniosę, co? a poza tym -gdzie jest napisane że wszystkie osoby na guildi muszą być spokojne? stare stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:22 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*siada na znalezionym krzesle i spoglada raz na Kitty, raz na reszte dziewczyn* Hej, Opcy, przysiadz sie, Ty to jestes wporzo koles *jeszcze raz uderza w plecy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf opcy i to jest zdrowe podejscie! oi oi oi!! To co rundeczka ?? Ja zaczne opcy, ty masz sie krzywo na mnie patrzysz. i mnie nie lubisz crying . Dobre biggrin a ty mnie nie przywitalas crying crying i mnie ignorujesz!!!!!!!!! crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Lethiel Kitty ShadowCat ..... stare .. do mnie też tak m#322;a a teraz mnie ignorooje... i nie loobi mnie jesteś jedyna osoba na caaaaaałej gildi.. i ogoolnie gai.. za ktoora delikatnie moowiąc nie przepadam :] .. i jezeli nie chcesz klutni.. bo ja nie chce zadnych awantoor ani sprzeczek na mojej kochanej gildi stare stare stare .. to sie nie czepiaj... nie wszyscy musza dazyc cie sympata.. a ja szczerze za takimi fałszywymi osobami jak ty nie przepadam stare a dlaczego sądzisz że jestem fałszywa?- przecież mnie nie znasz....nic o mnie nie możesz powiedzieć xp Kitty, tak naprawde to nikt cie tutaj nie zna..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:23 pm
Kitty ShadowCat xp może się stąd wyniosę, co? a poza tym -gdzie jest napisane że wszystkie osoby na guildi muszą być spokojne? stare stare stare stare nikt tu nie jest spokojny... stare ale nie o tym moowie... zastanoow sie... przeczytaj jeszcze raz dokladnie.. przeliterooj... XP .. i jush .. koniec tematu.. papa do ciebie ode mnie na dziś ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:24 pm
Lethiel Kitty ShadowCat a dlaczego sądzisz że jestem fałszywa?- przecież mnie nie znasz....nic o mnie nie możesz powiedzieć xp eeeee... Daaaaaa.. xd !!!!!!! .. nie bede komentowac ..a ni dalej prowadzić tej dyskoosji :] .. olewki ciag dalszy :> che tylko usłyszeć odpowiedź na moje pytanie.... stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel masz jakies wolne linki do podrzucenia? bo ja ostatnio nie mam czasu nawet szukac... gonk przed chwila rzucilem tym: http://www.rippersanime.com/tam jest duuzy zbior artbookow.... to co mam w sigu to z jakiegos Gainax artbook ktorego od kumpla dzis przynioslem kosi czaszke! a przywiazles ksiezke, czy plyte? : ] tu w sklepach jest tego pelno, tylko jak zewsze wejde i juz siegam po funty do kieszeni to nie wiem co wziac i troche sie boje zeby na szajs nie trafic, i za duzy wybor mnie zabija. konsumpcjonizm to smiertelna trucizna! pieniadze nie sa potrzebne zeby zyc!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 *siada na znalezionym krzesle i spoglada raz na Kitty, raz na reszte dziewczyn* Hej, Opcy, przysiadz sie, Ty to jestes wporzo koles *jeszcze raz uderza w plecy* to wynika z tego ze mnie jeszcze nie poznalas.... ale co mi szkodzi *przysiada sie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:25 pm
BeeWolf To co rundeczka ?? Ja zaczne opcy, ty masz sie krzywo na mnie patrzysz. i mnie nie lubisz crying . Dobre biggrin To jeszcze nic, a mi podarowal goldy na questa, to napewno dlatego, ze mnie nienawidzi crying Pewnie zrobil to z litosci crying Buuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|