|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:14 pm
Irinn *wpada przez sufit* łups... *rozgląda sie* eee... witam wszystkich ponownie w tym eee... pieknym słonecznym dniu xd 4laugh witaj Iriś whee *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:14 pm
Irinn *wpada przez sufit* łups... *rozgląda sie* eee... witam wszystkich ponownie w tym eee... pieknym słonecznym dniu xd Teraz to predzej podczas tego pieknego ksiezycowego wieczoru....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:15 pm
Lethiel opcy no co ty..... to jest nic......... draka na gildi to jest klotnia powyzej 10 stron..... xd ech... *rozmarzony wzrok* *wspomina czasy kiedy na gildi bylo tak "spokojnie" whee * klootnie a raczej awantoory O_o pojawily sie dopiero pooźniej .. ale .. nie bede dolewac oliwy do ognia :> Lethi a dawno to było?? (znaczy jak było spokojnie) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:15 pm
*siedzi sobie na fotelku i rysuje sobie* nyu nyu nyu nyu nyu *i nyuci* nyu moze znowu wygram 16k....moze i wiecej.....nyu....Aki chce laaadnie rysiowac nyu whee xd i zialoze kiedys sklep (jakos mi sie nie chce XD ) nyu *marzy sobie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:16 pm
opcy Libido69 Ojej... *usmiecha sie pod nosem*... bedzie draka 3nodding heart no co ty..... to jest nic......... draka na gildi to jest klotnia powyzej 10 stron..... xd szczerze mowiac wole to niz posty a'la: "Buu nikt mnie nie lubi, a X krzywo spojrzal, a Y mnie nie przywital. Wszyscy mnie napewno nienawidza crying " sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Irinn *wpada przez sufit* łups... *rozgląda sie* eee... witam wszystkich ponownie w tym eee... pieknym słonecznym dniu xd 4laugh witaj Iriś whee *przytuuuuuuuuul* whee *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn Lethiel opcy no co ty..... to jest nic......... draka na gildi to jest klotnia powyzej 10 stron..... xd ech... *rozmarzony wzrok* *wspomina czasy kiedy na gildi bylo tak "spokojnie" whee * klootnie a raczej awantoory O_o pojawily sie dopiero pooźniej .. ale .. nie bede dolewac oliwy do ognia :> Lethi a dawno to było?? (znaczy jak było spokojnie) xd hm.. mozna powiedzieć ze spokojnie to tu nie bylo nigdy :> .. ale nie bylo chociash awantoor... az do poja wienia sie.. tuuu duuuuuuuum ... xd .. milcze xd .. nie moge.. nie prowokowac mnie xd *chowa sie na glowie opcego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*rozglada sie po wszystkich, wzdycha, podchodzi do kazdego po kolei* *SCIIIIIIIIIIISK* *BUZIAK* * i cichutko wychodzi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy no co ty..... to jest nic......... draka na gildi to jest klotnia powyzej 10 stron..... xd ech... *rozmarzony wzrok* *wspomina czasy kiedy na gildi bylo tak "spokojnie" whee * klootnie a raczej awantoory O_o pojawily sie dopiero pooźniej .. ale .. nie bede dolewac oliwy do ognia :> Ja tam zyje tylko dla klutni wszystko inne sie nie liczy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:17 pm
Omega Sun opcy Libido69 Ojej... *usmiecha sie pod nosem*... bedzie draka 3nodding heart no co ty..... to jest nic......... draka na gildi to jest klotnia powyzej 10 stron..... xd szczerze mowiac wole to niz posty a'la: "Buu nikt mnie nie lubi, a X krzywo spojrzal, a Y mnie nie przywital. Wszyscy mnie napewno nienawidza crying " sweatdrop xp ale pamietaj ze to wszystko moja wina! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy no co ty..... to jest nic......... draka na gildi to jest klotnia powyzej 10 stron..... xd ech... *rozmarzony wzrok* *wspomina czasy kiedy na gildi bylo tak "spokojnie" whee * klootnie a raczej awantoory O_o pojawily sie dopiero pooźniej .. ale .. nie bede dolewac oliwy do ognia :> ah , nyu te stare dobre czasy nyu ^^- my juz stare pryki jestesmy nyu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel plummp! *zahipnotyzowany sig'iem opcego...* a zobacz te:     o zesz! smak maj bicz ap! masz jakies wolne linki do podrzucenia? bo ja ostatnio nie mam czasu nawet szukac... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:18 pm
Omega Sun opcy Libido69 Ojej... *usmiecha sie pod nosem*... bedzie draka 3nodding heart no co ty..... to jest nic......... draka na gildi to jest klotnia powyzej 10 stron..... xd szczerze mowiac wole to niz posty a'la: "Buu nikt mnie nie lubi, a X krzywo spojrzal, a Y mnie nie przywital. Wszyscy mnie napewno nienawidza crying " sweatdrop xp Omi nie tylko ty... wierz mi na słowo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf Lethiel opcy no co ty..... to jest nic......... draka na gildi to jest klotnia powyzej 10 stron..... xd ech... *rozmarzony wzrok* *wspomina czasy kiedy na gildi bylo tak "spokojnie" whee * klootnie a raczej awantoory O_o pojawily sie dopiero pooźniej .. ale .. nie bede dolewac oliwy do ognia :> Ja tam zyje tylko dla klutni wszystko inne sie nie liczy. i to jest zdrowe podejscie! oi oi oi!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kitty ShadowCat ..... stare .. do mnie też tak m#322;a a teraz mnie ignorooje... i nie loobi mnie jesteś jedyna osoba na caaaaaałej gildi.. i ogoolnie gai.. za ktoora delikatnie moowiąc nie przepadam :] .. i jezeli nie chcesz klutni.. bo ja nie chce zadnych awantoor ani sprzeczek na mojej kochanej gildi stare stare stare .. to sie nie czepiaj... nie wszyscy musza dazyc cie sympata.. a ja szczerze za takimi fałszywymi osobami jak ty nie przepadam stare a dlaczego sądzisz że jestem fałszywa?- przecież mnie nie znasz....nic o mnie nie możesz powiedzieć xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|