Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10404 10405 10406 10407 10408 10409 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Neilameane

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:07 pm

opcy
~~lena-undesaid~~
jakby to kogoś zainteresowało, to niech wejdzie na www.djfranka.ziomek.us nowa notka.. Ale pewnie i tak nikogo nie zainteresuje
Bingo!

Szczerosc ludzka...
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:07 pm

PointZer0
Szama doooobra dla zera ! scream

Mniam mlask mlask xd

O , witam nowy nabyte... sama przeczytałą regulamin ? eek

kocham Cię xd
ale bezposredni

Akiko Tamashii

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:08 pm

opcy
BeeWolf
No a to jest Opcy zajmuje sie pawiami ... i robi ugabuga ...

UGABUGA....

Opcusiu dziekuje za stronke .
no problem.......
stronka ta jest zaiscie zacna......
tylko galerie z artbookami nie dzialaja pod Opera (nie wiem jak jest z Firefoxem) ja musialem sie upodlic i IE uzywac.......
szczegolnie polecam artbook "FLCL - Designworks"

pod lisem działą no to zaraz scagamy, BRaciszek bedzie wkurzony biggrin

Kitty ShadowCat

..... stare .. do mnie też tak m󷩦#322;a a teraz mnie ignorooje... i nie loobi mnie

jesteś jedyna osoba na caaaaaałej gildi.. i ogoolnie gai.. za ktoora delikatnie moowiąc nie przepadam :] .. i jezeli nie chcesz klutni.. bo ja nie chce zadnych awantoor ani sprzeczek na mojej kochanej gildi stare stare stare .. to sie nie czepiaj... nie wszyscy musza dazyc cie sympata.. a ja szczerze za takimi fałszywymi osobami jak ty nie przepadam stare

Lethiel

Tipsy Lunatic

opcy

racqel
plummp!

*zahipnotyzowany sig'iem opcego...*
a zobacz te:
User Image
User Image
User Image
User Image
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:09 pm

opcy
~~lena-undesaid~~
jakby to kogoś zainteresowało, to niech wejdzie na www.djfranka.ziomek.us nowa notka.. Ale pewnie i tak nikogo nie zainteresuje
Bingo!

jasne... nie ma co, przywykłam do nicnieznaczenia

~~lena-undesaid~~

opcy

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:10 pm

Libido69
*zbliza sie do Opcego* NGE, swietna sprawa... ale dawno tego nie mialam w rekach *podtyka niewielkie pudelko smierdziuchow* Palisz? *zapala jednego*
eek
Wypraszam sobie!!!!!!!
*wyciaga male lusterko usypuje rowne biale sciezki i wciaga wegorzyki....*
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:10 pm

Lethiel
Kitty ShadowCat

..... stare .. do mnie też tak m󷩦#322;a a teraz mnie ignorooje... i nie loobi mnie

jesteś jedyna osoba na caaaaaałej gildi.. i ogoolnie gai.. za ktoora delikatnie moowiąc nie przepadam :] .. i jezeli nie chcesz klutni.. bo ja nie chce zadnych awantoor ani sprzeczek na mojej kochanej gildi stare stare stare .. to sie nie czepiaj... nie wszyscy musza dazyc cie sympata.. a ja szczerze za takimi fałszywymi osobami jak ty nie przepadam stare

Ojej... *usmiecha sie pod nosem*... bedzie draka 3nodding heart

Libido69

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:11 pm

Libido69
Lethiel
Kitty ShadowCat

hehe spokojnie blaugh .. tylko i wylacznie ona wywolooje u mnie takie dziwne emocje xd .. ale .. sama zobaczysz dlaczego blaugh .. najlepiej poprostu unikać sprzeczek ignoroojąc whee 3nodding
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:11 pm

Libido69
Lethiel
Kitty ShadowCat

no co ty.....
to jest nic.........
draka na gildi to jest klotnia powyzej 10 stron..... xd

opcy

Libido69

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:12 pm

opcy
Libido69
*zbliza sie do Opcego* NGE, swietna sprawa... ale dawno tego nie mialam w rekach *podtyka niewielkie pudelko smierdziuchow* Palisz? *zapala jednego*
eek
Wypraszam sobie!!!!!!!

*poklepuje mocno po ramieniu* no juz, juj, daj troche oranzadki ^_^
PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:12 pm

opcy
Libido69
Lethiel
Kitty ShadowCat

no co ty.....
to jest nic.........

Czyli jest co czytac ^^

Neilameane

Irinn

PostPosted: Thu Apr 14, 2005 1:13 pm

*wpada przez sufit* łups... *rozgląda sie* eee... witam wszystkich ponownie w tym eee... pieknym słonecznym dniu xd

opcy
no co ty.....
to jest nic.........

ech... *rozmarzony wzrok*
*wspomina czasy kiedy na gildi bylo tak "spokojnie" whee *
klootnie a raczej awantoory O_o pojawily sie dopiero pooźniej ..
ale .. nie bede dolewac oliwy do ognia :>

Lethiel

Tipsy Lunatic

opcy

Libido69
opcy
Libido69
eek
Wypraszam sobie!!!!!!!

*poklepuje mocno po ramieniu* no juz, juj, daj troche oranzadki ^_^
a jest w niej ananas??? wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 10404 10405 10406 10407 10408 10409 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games