|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:56 pm
BeeWolf Opcy, durze te artbooki z EVY ? to co mam w sigu to jest akurat z artbooku Gainaxa..... (z 12 mega - te obrazki sa takie male) a co do artbookow to polecam te strone: http://www.rippersanime.com/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:56 pm
witaj Akiś 4laugh *przytuuuuuuuuuul*
Zero smacznego wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:57 pm
Libido69 Witam wszystkich... Jestem tu nowa... wlasnie przeczytalam regulamin i.. po prostu chce sobie z wami popisac ^_^ bardzo to chwalebna chec....... witaj!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:57 pm
Libido69 Witam wszystkich... Jestem tu nowa... wlasnie przeczytalam regulamin i.. po prostu chce sobie z wami popisac ^_^ O.o mraaaa.. nowa whee xd *podchodzi i podaje lapke* jestem Leti .. witaj whee 4laugh *przytuuuuula* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:58 pm
Libido69 Witam wszystkich... Jestem tu nowa... wlasnie przeczytalam regulamin i.. po prostu chce sobie z wami popisac ^_^ hejka pa Yumi czesc Le ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:58 pm
Libido69 Witam wszystkich... Jestem tu nowa... wlasnie przeczytalam regulamin i.. po prostu chce sobie z wami popisac ^_^ Nowicjusz ktory przeczytal z wlasnej woli regulamin eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:59 pm
opcy Libido69 Witam wszystkich... Jestem tu nowa... wlasnie przeczytalam regulamin i.. po prostu chce sobie z wami popisac ^_^ bardzo to chwalebna chec....... witaj! ninja zaprawde chwalebna 3nodding ninja *wdrapooje sie po ramieniu na glowe opcego* mraaaaa... :] .. *rozsiada sie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Witam wszystkich... Jestem tu nowa... wlasnie przeczytalam regulamin i.. po prostu chce sobie z wami popisac ^_^ Witaj w klubie nowych ^^ Neilameane jestem *podaje raczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Witam wszystkich... Jestem tu nowa... wlasnie przeczytalam regulamin i.. po prostu chce sobie z wami popisac ^_^ Cheloł wink nowa przybyszko biggrin Witam cie w imieniu plemienia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:00 pm
BeeWolf Libido69 Witam wszystkich... Jestem tu nowa... wlasnie przeczytalam regulamin i.. po prostu chce sobie z wami popisac ^_^ Cheloł wink nowa przybyszko biggrin Witam cie w imieniu plemienia. UGABUGA!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:00 pm
Neilameane Libido69 Witam wszystkich... Jestem tu nowa... wlasnie przeczytalam regulamin i.. po prostu chce sobie z wami popisac ^_^ Witaj w klubie nowych ^^ Neilameane jestem *podaje raczke*O.o ... oooo.. cie bie tesh nieznam O.o witaj 4laugh *przytuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:01 pm
BeeWolf Libido69 Witam wszystkich... Jestem tu nowa... wlasnie przeczytalam regulamin i.. po prostu chce sobie z wami popisac ^_^ Cheloł wink nowa przybyszko biggrin Witam cie w imieniu plemienia. kuna....czuje sie jak w buszu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:01 pm
Lethiel Neilameane Libido69 Witam wszystkich... Jestem tu nowa... wlasnie przeczytalam regulamin i.. po prostu chce sobie z wami popisac ^_^ Witaj w klubie nowych ^^ Neilameane jestem *podaje raczke*O.o ... oooo.. cie bie tesh nieznam O.o witaj 4laugh *przytuuuuul* whee *traci oddech* Mocna jestes.... ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:02 pm
Akiko Tamashii BeeWolf Libido69 Witam wszystkich... Jestem tu nowa... wlasnie przeczytalam regulamin i.. po prostu chce sobie z wami popisac ^_^ Cheloł wink nowa przybyszko biggrin Witam cie w imieniu plemienia. kuna....czuje sie jak w buszu xd kauabanga!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 1:02 pm
Kitty ShadowCat jak to? eek a może mooj też ożyje eek biggrin heart crying *ma nadzieję* no wlasnie nie potrafie tego wytlumaczyc sweatdrop Lezal sobie jednego dnia sztywny do gory brzuszkiem a jak go juz oplakalam i przynioslam mu kartonowa trumne (w postaci pudelka po suszarce) to sobie smigal w swojej karuzeli jakby nigdy nic eek Ale ja mam farta do dziwnych zwierzatek i ten chomik od poczatku mial cos z glowa sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|