|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ja- Yosei PointZer0 Ja- Yosei PointZer0 Zieeeeeeeeeew , bry wszystkim xd ...Ave Bracie Chaosu Niechaj Zmiany będąCi przychylne , Ja-Yosei Vel Quicksilver xd ...Ty mnie tu nie quicksilveruj ninja Jak chcesz , Ja Cie znam XD...A... ...no chyba, że tak whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:32 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:32 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:33 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ no ale bez was dwojga na gai jest nuuuudno xd mraaaaaaaaaaaur... whee 4laugh jest z siebie i Zera doomna* :] A ze mnie czemu ? sweatdrop Ja-Yosei , no widzisz ? Paparazzi są wszędzie , nie ukryjesz się xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:33 pm
Ja- Yosei ...A... ...no chyba, że tak whee to ty? eek ale fajnie whee uwielbiam smoki whee whee smoki i wilki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:34 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:36 pm
PointZer0 Ja-Yosei , no widzisz ? Paparazzi są wszędzie , nie ukryjesz się xd ...A to Ci! ...muszę być ostrożniejszy ninja ...(kurde - nawet na łonie Natury nie można się czuć bezpiecznie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:37 pm
eek *bieg* *skok na Aye* dziekoooooooje !!!!!!!!!!!!! heart baaardzio dziekooje !!!!!! mraaaaa !!! whee whee whee *przytuuuuuuul* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...A... ...no chyba, że tak whee to ty? eek ale fajnie whee uwielbiam smoki whee whee smoki i wilki 3nodding ...Kurde Zero - po coś im powiedział ...i teraz mnie będą wytykać palcami... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei PointZer0 Ja-Yosei , no widzisz ? Paparazzi są wszędzie , nie ukryjesz się xd ...A to Ci! ...muszę być ostrożniejszy ninja ...(kurde - nawet na łonie Natury nie można się czuć bezpiecznie) Ty sie ciesz że nie cyknęli ci kolejnego zdjęcia w pełnej postaci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:38 pm
hey smile ja tylko dosłownie na 5 min jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:38 pm
Ja- Yosei Ntsumi_Aya Ja- Yosei ...A... ...no chyba, że tak whee to ty? eek ale fajnie whee uwielbiam smoki whee whee smoki i wilki 3nodding ...Kurde Zero - po coś im powiedział ...i teraz mnie będą wytykać palcami... ... eek no co ty! Ciebie? palcami? xd *pshyytul na pocieszenie* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|