|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:24 pm
PointZer0 Ntsumi_Aya PointZer0 Zieeeeeeeeeew , bry wszystkim xd Witaj xd Ano witam witam xd *cmok w polika* redface xd *pshytuul* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Niektorzy ludzie to po prostu MUSZA sie schalc i innych pod oknami sie wydzierac... ==' w jakiej ja okolicy mieszkam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ opcy Jaswinder @opcy "Record of Lodoss War" - pikniusia muza 4laugh nieprawda!!! muzyka jest podla..... trzeba zaczac jakas klotnie zeby towarzystwo rozerwacno wiesz... Teraz, jak jest Zro i leti, to bedzie git..... ZEROOOS!!!!!!!!!!! ;LETIIIIIIIII!!!!!!!!!! JAK JA ZA WAMI TESKNIŁAM!!!!!!!!! *PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL* Hej Lena xd Stęsknila ? ja wczoraj byłem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:26 pm
Ja- Yosei PointZer0 Zieeeeeeeeeew , bry wszystkim xd ...Ave Bracie Chaosu Niechaj Zmiany będąCi przychylne , Ja-Yosei Vel Quicksilver xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:26 pm
~~lena-undesaid~~ no wiesz... Teraz, jak jest Zro i leti, to bedzie git..... ZEROOOS!!!!!!!!!!! ;LETIIIIIIIII!!!!!!!!!! JAK JA ZA WAMI TESKNIŁAM!!!!!!!!! *PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL* moze zaloz fanclub
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:27 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ opcy Jaswinder @opcy "Record of Lodoss War" - pikniusia muza 4laugh nieprawda!!! muzyka jest podla..... trzeba zaczac jakas klotnie zeby towarzystwo rozerwacno wiesz... Teraz, jak jest Zro i leti, to bedzie git..... ZEROOOS!!!!!!!!!!! ;LETIIIIIIIII!!!!!!!!!! JAK JA ZA WAMI TESKNIŁAM!!!!!!!!! *PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL* Hej Lena xd Stęsknila ? ja wczoraj byłem xd no ale bez was dwojga na gai jest nuuuudno xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ja- Yosei PointZer0 Zieeeeeeeeeew , bry wszystkim xd ...Ave Bracie Chaosu Niechaj Zmiany będąCi przychylne , Ja-Yosei Vel Quicksilver xd ...Ty mnie tu nie quicksilveruj ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:28 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:28 pm
~~lena-undesaid~~ no wiesz... Teraz, jak jest Zro i leti, to bedzie git..... ZEROOOS!!!!!!!!!!! ;LETIIIIIIIII!!!!!!!!!! JAK JA ZA WAMI TESKNIŁAM!!!!!!!!! *PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL* 4laugh .. nio oczywiście :> *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee *przytuuuuuuuuuul dla Zeroosia* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:29 pm
Ja- Yosei PointZer0 Ja- Yosei PointZer0 Zieeeeeeeeeew , bry wszystkim xd ...Ave Bracie Chaosu Niechaj Zmiany będąCi przychylne , Ja-Yosei Vel Quicksilver xd ...Ty mnie tu nie quicksilveruj ninja Jak chcesz , Ja Cie znam XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sluchawki mnie padly......... crying
ale widzialem fajne Techicsy..... ninja teraz trzeba tylko starszych do sklepu wyciagnac.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:30 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:31 pm
~~lena-undesaid~~ no ale bez was dwojga na gai jest nuuuudno xd mraaaaaaaaaaaur... whee 4laugh jest z siebie i Zera doomna* :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|