|
|
|
|
Posted: Mon Jun 27, 2005 12:21 pm
Aidanna Kimagure-chan nie wyglądaja jak fotki z zaskoczenia xp a no tylko w sumie jedno jest z zaskoczenia xp to ostatnie... drugie to jest z balu a pierwsze z ogniska ktore zrobilismy z klasa po zakonczeniu roku szkolnego xp u nas też było ognisko nad jeziorkiem cry a ja nie mogłam poojść crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 1:19 am
Kimagure-chan Aidanna Kimagure-chan nie wyglądaja jak fotki z zaskoczenia xp a no tylko w sumie jedno jest z zaskoczenia xp to ostatnie... drugie to jest z balu a pierwsze z ogniska ktore zrobilismy z klasa po zakonczeniu roku szkolnego xp u nas też było ognisko nad jeziorkiem cry a ja nie mogłam poojść crying A przepraszam, ile ta Motylkowa niewiasta ma lat? Bo tak... no, wyglada na starsza niz jest... *ekhm*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 28, 2005 8:54 am
Kimagure-chan racqel Kimagure-chan super fotki.. 4laugh heart dlaczego na gai nie ma ludzi ze szczecina...mniej wiecej w moim wieku? xp a jaki to wiek? Ja niby jestem zameldowany w Stettin. wiek... 13 lat.. sweatdrop to dziekujemy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 5:32 am
Okej no kurde balans... Raz Kozie śmierć domokun NajdzikszaZKobietFotki by Adwokat.Kozy heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 5:48 am
Delein Okej no kurde balans... Raz Kozie śmierć domokun NajdzikszaZKobietFotki by Adwokat.Kozy heart nie chce nic mowic ale banner chyba nie jest fotka sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 5:49 am
Ibris Kimagure-chan Aidanna Kimagure-chan nie wyglądaja jak fotki z zaskoczenia xp a no tylko w sumie jedno jest z zaskoczenia xp to ostatnie... drugie to jest z balu a pierwsze z ogniska ktore zrobilismy z klasa po zakonczeniu roku szkolnego xp u nas też było ognisko nad jeziorkiem cry a ja nie mogłam poojść crying A przepraszam, ile ta Motylkowa niewiasta ma lat? Bo tak... no, wyglada na starsza niz jest... *ekhm* ja czy kitty?? ja mam 15 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 5:51 am
Vykk Delein Okej no kurde balans... Raz Kozie śmierć domokun NajdzikszaZKobietFotki by Adwokat.Kozy heart nie chce nic mowic ale banner chyba nie jest fotka sweatdrop Już naprawiłam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 5:55 am
Delein Vykk Delein Okej no kurde balans... Raz Kozie śmierć domokun NajdzikszaZKobietFotki by Adwokat.Kozy heart nie chce nic mowic ale banner chyba nie jest fotka sweatdrop Już naprawiłam blaugh nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 2:16 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 2:41 pm
fajne ci fotki wyszly whee i masz zakaz obcinania wloskoow!!! masz je zdziebko zapuscic... zrozumiano? xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 3:15 pm
Ale Zero.. tak miedzy nogami tej pani xd wink Przyjemna czesc kolecji, az milo oko zawiesic... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 3:48 pm
Ibris Ale Zero.. tak miedzy nogami tej pani xd wink Przyjemna czesc kolecji, az milo oko zawiesic... 3nodding Nom.. ja tam nie gustuje w facetach, ale kurde no.. Przystojniak z Ciebie xd No i widze, ze kumpel ma dobry gust Marvel plus Toriyama = to co Tygryski lubia najbardziej 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 4:23 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jun 29, 2005 4:26 pm
opcy dwa zdjecia z dzisiejszej (wczorajszej) biby........ http://img.photobucket.com/albums/v226/opcy/1.jpg http://img.photobucket.com/albums/v226/opcy/2.jpg Najbardziej lubie Twoj nos i brodke xd xd xd Ale nos szczegolnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|