|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:34 pm
Point.Zer0 Albo poproś Beo żeby pocałował w czółko xd Ciekawy sposób xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:37 pm
Sei chan Point.Zer0 Albo poproś Beo żeby pocałował w czółko xd Ciekawy sposób xd Ja tam zawsze olewam ból głowy , chyba że jest taki że nie mogę myśleć - wtedy łykam jakieś syfne lekarstwo i przykładam do czoła Shifterka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:38 pm
Point.Zer0 Ja tam zawsze olewam ból głowy , chyba że jest taki że nie mogę myśleć - wtedy łykam jakieś syfne lekarstwo i przykładam do czoła Shifterka... Co to Shifterek???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:39 pm
Point.Zer0 Sei chan Point.Zer0 Albo poproś Beo żeby pocałował w czółko xd Ciekawy sposób xd Ja tam zawsze olewam ból głowy , chyba że jest taki że nie mogę myśleć - wtedy łykam jakieś syfne lekarstwo i przykładam do czoła Shifterka... a ja po prostu wbijam klina i po sprawie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:40 pm
Sei chan Point.Zer0 Ja tam zawsze olewam ból głowy , chyba że jest taki że nie mogę myśleć - wtedy łykam jakieś syfne lekarstwo i przykładam do czoła Shifterka... Co to Shifterek??? jego knife z ktoorym sypia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 12:41 pm
Sei chan Point.Zer0 Ja tam zawsze olewam ból głowy , chyba że jest taki że nie mogę myśleć - wtedy łykam jakieś syfne lekarstwo i przykładam do czoła Shifterka... Co to Shifterek???  Czyli Ontario Spec Plus Tanto 8 , nazwane Shape Shifter , w skrócie Shifterek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 1:43 pm
Sei chan Point.Zer0 Albo poproś Beo żeby pocałował w czółko xd Ciekawy sposób xd i napewno skuteczny wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:06 pm
Point.Zer0 Albo poproś Beo żeby pocałował w czółko xd stare z checia ale zadaleko ... wszystko mnie zaczeło wkurzać i nawet to mnie zku... mać je pierd ... ide sie powiesić !!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:10 pm
BeeWolf Point.Zer0 Albo poproś Beo żeby pocałował w czółko xd stare z checia ale zadaleko ... wszystko mnie zaczeło wkurzać i nawet to mnie zku... mać je pierd ... ide sie powiesić !!!! xp nawet tak nie żartuj cry crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:13 pm
Omega Sun BeeWolf Point.Zer0 Albo poproś Beo żeby pocałował w czółko xd stare z checia ale zadaleko ... wszystko mnie zaczeło wkurzać i nawet to mnie zku... mać je pierd ... ide sie powiesić !!!! xp nawet tak nie żartuj cry crying Przepraszam ... no i co zrobiłem Omi płacze crying .... gonk crying ================================ sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:19 pm
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Point.Zer0 Albo poproś Beo żeby pocałował w czółko xd stare z checia ale zadaleko ... wszystko mnie zaczeło wkurzać i nawet to mnie zku... mać je pierd ... ide sie powiesić !!!! xp nawet tak nie żartuj cry crying PRzepraszam ... no i co zrobiłem Omi płacze crying .... gonk crying Już nie płaczę. Martwię się o Ciebie po prostu sad heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:23 pm
Omega Sun BeeWolf Omega Sun BeeWolf Point.Zer0 Albo poproś Beo żeby pocałował w czółko xd stare z checia ale zadaleko ... wszystko mnie zaczeło wkurzać i nawet to mnie zku... mać je pierd ... ide sie powiesić !!!! xp nawet tak nie żartuj cry crying PRzepraszam ... no i co zrobiłem Omi płacze crying .... gonk crying Już nie płaczę. Martwię się o Ciebie po prostu sad heart Nie ma się o co martwic słonko heart wink heart [m jak cieplutko tili] .... a teraz sie udam gdziekolwiek ... chyba do lużeczka !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:28 pm
BeeWolf Nie ma się o co martwic słonko heart wink heart [m jak cieplutko tili] .... a teraz sie udam gdziekolwiek ... chyba do lużeczka !!! to ja Cię może utulę do snu ;* ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:34 pm
Omega Sun BeeWolf Nie ma się o co martwic słonko heart wink heart [m jak cieplutko tili] .... a teraz sie udam gdziekolwiek ... chyba do lużeczka !!! to ja Cię może utulę do snu ;* ? redface he no miło będzie .. redface dziekuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 28, 2004 2:37 pm
BeeWolf Omega Sun BeeWolf Nie ma się o co martwic słonko heart wink heart [m jak cieplutko tili] .... a teraz sie udam gdziekolwiek ... chyba do lużeczka !!! to ja Cię może utulę do snu ;* ? redface he no miło będzie .. redface dziekuje :* no to kolorowych snów smile i nie smuć się już heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|