|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:50 pm
*podaje luffe dalej*
oi! ale siekiera.......... az sie lezka kreci w oku....... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:50 pm
Real_Twisted jakto nie ma z kim pogadac przeciez tam jest tyle inteligentnych i wszechstronnych osob ja cie nie rozumiem xd twisted ...... eek ........ rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:52 pm
opcy *podaje luffe dalej* oi! ale siekiera.......... az sie lezka kreci w oku....... rofl zaraz zaczne lazic po scianach mwhahahahahahahaha....... mrgreen dobrye dobre a skad ty to masz partizano?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:53 pm
revcat opcy *podaje luffe dalej* oi! ale siekiera.......... az sie lezka kreci w oku....... rofl zaraz zaczne lazic po scianach mwhahahahahahahaha....... mrgreen dobrye dobre a skad ty to masz partizano? od kolegi........ w sobote kupione mrgreen sliczne dwie kolorowanki........ rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 1:57 pm
opcy revcat opcy *podaje luffe dalej* oi! ale siekiera.......... az sie lezka kreci w oku....... rofl zaraz zaczne lazic po scianach mwhahahahahahahaha....... mrgreen dobrye dobre a skad ty to masz partizano? od kolegi........ w sobote kupione mrgreen sliczne dwie kolorowanki........ rofl ..... mrgreen ......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:00 pm
nu nu nu..........kuna nudzi mi sie..........
moze sprobuje zainstalowac te Beyond Good & Evil.........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:02 pm
ja ide spac moi drodzy...dosc mam wrazen jak na jeden dzien....zycze wszystkim dobrej nocy i do zobaczenia jutro..... mrgreen d o b r a n o c pirate niech moc pierogow ruskich bedzie z Wami !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:03 pm
revcat ja ide spac moi drodzy...dosc mam wrazen jak na jeden dzien....zycze wszystkim dobrej nocy i do zobaczenia jutro..... mrgreen d o b r a n o c pirate niech moc pierogow ruskich bedzie z Wami ! naranara......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 2:19 pm
Ostrzegam wszystkich naszych...
Za chwile dodam swoje wczorajsze fotki w kolorze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 3:00 pm
//edit.. a z reszta whatever........
niech nastapi cisza... nie ma sensu wyslac informacji skoro odbiorcy nie ma....
zegnam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 12, 2005 11:32 pm
bry wszystkim.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 12:51 am
revcat bry wszystkim.... 3nodding Czesc Kocurku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 12:58 am
Arife revcat bry wszystkim.... 3nodding Czesc Kocurku wink mrauuuu..... mrgreen witaj mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 1:03 am
revcat Arife revcat bry wszystkim.... 3nodding Czesc Kocurku wink mrauuuu..... mrgreen witaj mrgreen *Siada przy stole*
dostanÄ™ cosik do picia ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 13, 2005 1:10 am
Arife revcat Arife revcat bry wszystkim.... 3nodding Czesc Kocurku wink mrauuuu..... mrgreen witaj mrgreen *Siada przy stole*
dostanÄ™ cosik do picia ? biggrin naturale smile a co sobie zyczysz? troszke tego dzisiaj mam...na patrolu zlikwidowalem kolejna nielegalna meline...nie chcieli mi zaplacic to zabralem im wszystko.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|