|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:24 pm
Nostalgia anioła blaugh Straaasznie mi się podobał ten film, jeden z niewielu który mnie wzruszył heart heart ale i tak nie płakałam, miałam tylko "szklanki" w oczach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:25 pm
hmmm? nigdy nie słyszałam tego tytułu ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 2:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 19, 2010 4:59 pm
dziki_wieprz moja twarz wygina się od szczerego uśmiechu po zażenowanie wyjaśnij zatem dlaczego?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Mar 20, 2010 7:19 am
adekx dziki_wieprz moja twarz wygina się od szczerego uśmiechu po zażenowanie wyjaśnij zatem dlaczego? bo z jednej strony lubie zarty na niskim poziomie, ale no, to jest troche bardzo niskie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 3:24 am
dziki_wieprz adekx dziki_wieprz moja twarz wygina się od szczerego uśmiechu po zażenowanie wyjaśnij zatem dlaczego? bo z jednej strony lubie zarty na niskim poziomie, ale no, to jest troche bardzo niskie mrgreen Eee tam, w takim razie nie znasz jeszcze żartów na niskim poziomie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 10:41 am
dziki_wieprz adekx dziki_wieprz moja twarz wygina się od szczerego uśmiechu po zażenowanie wyjaśnij zatem dlaczego? bo z jednej strony lubie zarty na niskim poziomie, ale no, to jest troche bardzo niskie mrgreen Nic nie poradzę na to że jestem szowinista twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:01 pm
ech, ja takich żartów nie postrzegam jako szowiinistycznych... w ogóle żartów nei postrzegam jako antysemickich, rasistowskich
to po prostu żarty mmm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:09 pm
Opieprzałem się całe popołudnie, a co mi tam, pochwalę się xd
Jak można nie postrzegać kawałów o obozach zagłady na przykład jako rasistowskich, czy antysemickich? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:12 pm
Ano właśnie mnie ten fenomen zastanawia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:15 pm
hm, mozna do takich spraw podejsc naturalnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:17 pm
hela bertz hm, mozna do takich spraw podejsc naturalnie. Co masz na myśli? (rozpalasz moją ciekawość normalnie) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:21 pm
mam na myśli, ze można zartowac z takich spraw, jednoczesnie mając do nich "szacunek". tak samo ze śmiercią- mozna z niej zartowac, ale na pogrzebie bedziesz wiedział jak się zachować, prawda? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Mar 21, 2010 2:25 pm
hela bertz mam na myśli, ze można zartowac z takich spraw, jednoczesnie mając do nich "szacunek". tak samo ze śmiercią- mozna z niej zartowac, ale na pogrzebie bedziesz wiedział jak się zachować, prawda? mrgreen ech... z pogrzebami mam problem sweatdrop Poza tym, wiem że można to traktować z przymrużeniem oka, co nie znaczy że w kategoriach żartu nadal przynależy on do grupy rasistowskich czy antysemickich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|