|
|
|
|
Posted: Sat Sep 12, 2009 2:20 am
Büszkeségem, hogy az oldalam PHP része működik, na meg hogy tudok MySQL nyelven (is) programozni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 3:45 am
Womi Büszkeségem, hogy az oldalam PHP része működik, na meg hogy tudok MySQL nyelven (is) programozni biggrin egészségedre whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 13, 2009 9:18 pm
Büszkeségem, hogy ***** sok munkám van és bírom, mint egy bajnok! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 15, 2009 3:51 am
Akitta-chan Büszkeségem, hogy ***** sok munkám van és bírom, mint egy bajnok! crying Ójaj. Hajrá akarom mondani kitartás *megveregeti Akitta vállát*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 15, 2009 8:04 am
Akitta-chan Büszkeségem, hogy ***** sok munkám van és bírom, mint egy bajnok! crying Used power off the evil twisted burning_eyes twisted burning_eyes twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Sep 15, 2009 11:48 am
Obilia Akitta-chan Büszkeségem, hogy ***** sok munkám van és bírom, mint egy bajnok! crying Ójaj. Hajrá akarom mondani kitartás *megveregeti Akitta vállát* *Akitta összetörik* burning_eyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Tue Sep 15, 2009 12:24 pm
scream MULTIMOD!!!
(Sok hülye Quote... ) xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Sep 16, 2009 1:36 am
Akitta-chan Obilia Akitta-chan Büszkeségem, hogy ***** sok munkám van és bírom, mint egy bajnok! crying Ójaj. Hajrá akarom mondani kitartás *megveregeti Akitta vállát* *Akitta összetörik* burning_eyes *Ragaszt* Kicsike Gaiás büszkeségem egy módosított dream avim (lila-fan is vagyok smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 17, 2009 6:32 am
Büszkeségem hogy Softwarezkiller nyerte meg a versenyemet (a hermi cat még jön csak technikai okok miatt szünetel )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 17, 2009 7:02 am
Büszkeségem, hogy magasabb vagyok Ádámnál xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 17, 2009 12:07 pm
Büszkeségem, hogy némileg kezdek belejönni a tablet-használatba smile Másik (igen Gaiás) büszkeségem, hogy az avatarom Halloween cucca megvan, az enyém viszont még nincs meg (a "ha jól tudom hogy Halloweenkor megtartandó" Gaia talira. Syrielle: én a nővéremnél vagyok 1-2 centivel magasabb de psszt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 17, 2009 12:15 pm
Büszkeségem hogy megcsináltam életem első, tényleg befejezett, árnyékolt, egylapos, Rajz házi feladat mangámat xd (nyári élmény képregény volt a feladat xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
softwarekiller Vice Captain
|
Posted: Thu Sep 17, 2009 12:45 pm
Lurzt Büszkeségem hogy Softwarezkiller nyerte meg a versenyemet (a hermi cat még jön csak technikai okok miatt szünetel ) Az enyém meg, hogy egyetlen nevezőként taroltam a mezőny élén... xd Jah, és mivel a tabletet nem nekem találták ki, ezért az egész egérrel készült 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Sep 18, 2009 11:01 am
büszkeségem hogy sikerült megvennem egy olyan álom itememet amiről azt hittem sosem lesz meg 4laugh 4laugh 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|