|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:17 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ No, wreszcie są tu jacyś ludzie......... >_> <_< gdzie?!!??! eek TU;] wyciagasz zbyt daleko posuniete wnioski......... ja jestem co najwyzej czlekoksztaltny..... to, ze jestes martwym trupem (albo czyms w tym stylu) to ja wiem od dawna, i nie mowie o tobie;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:18 pm
YEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!1 BEDE MIEĆ CAŁE BLUE TATOO!!!!!!!!!!! MOŻE NAWET DZISIAJ@!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:18 pm
Lena thx biggrin smile vczuje sie doceniony biggrin Omega moj Kotecek powiedzial zebym zdjąl maske , milo ze zauwazylas xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:20 pm
Eredin Lena thx biggrin smile vczuje sie doceniony biggrin Omega moj Kotecek powiedzial zebym zdjąl maske , milo ze zauwazylas xd wink bez maski ładniej 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:20 pm
Eredin Lena thx biggrin smile vczuje sie doceniony biggrin Omega moj Kotecek powiedzial zebym zdjąl maske , milo ze zauwazylas xd wink ;] Twojemu 'kiciusiowi' chjomik zdechł XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:21 pm
Jaswinder @opcy "Record of Lodoss War" - pikniusia muza 4laugh nieprawda!!! muzyka jest podla..... trzeba zaczac jakas klotnie zeby towarzystwo rozerwac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ YEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!1 BEDE MIEĆ CAŁE BLUE TATOO!!!!!!!!!!! MOŻE NAWET DZISIAJ@!!!!!!!!!!!!! coo? *zaslania uszka* tylko tak nie wrzeeszcz obudzisz spiacego xd *patrzy na Ozz'a*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:22 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ No, wreszcie są tu jacyś ludzie......... >_> <_< gdzie?!!??! eek TU;] wyciagasz zbyt daleko posuniete wnioski......... ja jestem co najwyzej czlekoksztaltny..... to, ze jestes martwym trupem (albo czyms w tym stylu) to ja wiem od dawna, i nie mowie o tobie;] ...bycie martwym trupem jest raczej nieuniknione...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Eredin Lena thx biggrin smile vczuje sie doceniony biggrin Omega moj Kotecek powiedzial zebym zdjąl maske , milo ze zauwazylas xd wink ;] Twojemu 'kiciusiowi' chjomik zdechł XP powstrzymie sie od komentowania bo jak ostatnio sie wypowiadalem na temat chomika to sie na mnie ktos obrazil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zieeeeeeeeeew , bry wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Zieeeeeeeeeew , bry wszystkim xd Witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:23 pm
Ntsumi_Aya PointZer0 Zieeeeeeeeeew , bry wszystkim xd Witaj xd Ano witam witam xd *cmok w polika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:23 pm
opcy Jaswinder @opcy "Record of Lodoss War" - pikniusia muza 4laugh nieprawda!!! muzyka jest podla..... trzeba zaczac jakas klotnie zeby towarzystwo rozerwacno wiesz... Teraz, jak jest Zro i leti, to bedzie git..... ZEROOOS!!!!!!!!!!! ;LETIIIIIIIII!!!!!!!!!! JAK JA ZA WAMI TESKNIŁAM!!!!!!!!! *PRZYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYTUL*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|