|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:09 pm
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ No, wreszcie są tu jacyś ludzie......... stare a ja to nie "ludź" ? no ale sie nie odzywałamś Ozz, Aya, co słychać??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:10 pm
~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ No, wreszcie są tu jacyś ludzie......... stare a ja to nie "ludź" ? no ale sie nie odzywałamś Ozz, Aya, co słychać?? no tak a mnie to alała stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ No, wreszcie są tu jacyś ludzie......... stare a ja to nie "ludź" ? no ale sie nie odzywałamś Ozz, Aya, co słychać?? ja to jednak poszukam w sobie sile i zuce sie na podloge obok kompa zeby sie przekimac... narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Ntsumi_Aya wow dzisiaj, nie dałeś żadnej bozki XD czyżbyś nie był wesoły ? :> jestem skacowany... wybacz... jakos mi buzka wyleciala z glowy... ohh tym razem Ci wybacze blaugh lena : a jak ma być ? sweatdrop hey Eredin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:13 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ No, wreszcie są tu jacyś ludzie......... >_> <_< gdzie?!!??! eek TU;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:14 pm
...kuźwa ...brat mi wyjął grafe i poszedł do kumpla coś testować ...a ja ledwo tu działam na jakimś zastępczym złomie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ No, wreszcie są tu jacyś ludzie......... stare a ja to nie "ludź" ? no ale sie nie odzywałamś Ozz, Aya, co słychać?? ja to jednak poszukam w sobie sile i zuce sie na podloge obok kompa zeby sie przekimac... narazie... Dobranod * przykrywa kocykiem* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ No, wreszcie są tu jacyś ludzie......... >_> <_< gdzie?!!??! eek TU;] wyciagasz zbyt daleko posuniete wnioski......... ja jestem co najwyzej czlekoksztaltny.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ No, wreszcie są tu jacyś ludzie......... stare a ja to nie "ludź" ? no ale sie nie odzywałamś Ozz, Aya, co słychać?? ja to jednak poszukam w sobie sile i zuce sie na podloge obok kompa zeby sie przekimac... narazie... papa;] Słodkich snoof
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:15 pm
Eredin no tak a mnie to alała stare zmieniles fryzurke czy mi sie wydaje? wygladasz jakos inaczej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:15 pm
Eredin ~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ No, wreszcie są tu jacyś ludzie......... stare a ja to nie "ludź" ? no ale sie nie odzywałamś Ozz, Aya, co słychać?? no tak a mnie to alała stare no sorry, wczesniej teho posta pisałam, zaczne jeszcze raz: WIIIIIIIIIITAJ!!!!!!!!! *przyyyyyyyyyyytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 12:16 pm
witka blaugh @opcy "Record of Lodoss War" - pikniusia muza 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...kuźwa ...brat mi wyjął grafe i poszedł do kumpla coś testować ...a ja ledwo tu działam na jakimś zastępczym złomie stressed Ciesz sie, ze w ogole na czyms dzialac mozesz. Moj brat sie do matury przygotowuje i w ciagu dnia nawet na kompa spojrzec nie moge...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja to jednak poszukam w sobie sile i zuce sie na podloge obok kompa zeby sie przekimac... narazie... moze ktos Cie zaniesie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|