|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:22 am
To nie myslenie tylko odruchy samoczynne to sie nazywa zmysł Vaginalny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:24 am
~~lena-undesaid~~ YumiTao ~~lena-undesaid~~ YumiTao ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Ok, to może ja coś powiem: dizsiaj jak weszłam do windy, to zobaczyłam, ze jest cała we krwi, korytarz też., Zwróci ktos wreszcie na mnei uwage?? czy wszyscy sie nagle umuwili, zeby mnie ignorować? czytałm ta notke... blaugh i wcale cie nie ignorujemy blaugh tja, ale jestes pierwsza osoba co mnie zauwarzyła nie bo druga blaugh O_o. a kto, sorry, ale nie widze?? Omi tez ci odpisała...gdzies na tej stronie jest jej post smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:24 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw stare nie lubie cie domokun heja irinn, ozz Wredna jestes kochanie crying
YumiTao tjaaa kiedys zosatniesz artysta m ci na budowie to beda ciebie tam uwiebiac Juz jestem artysta na budowie < staje dumnie wyprostowany> biggrin to ty jestes wredny uff sweatdrop taa artysta... atrtysta w kuchni blaugh mhrrau ^^ Kochanie ja dobrze robie tez inne rzeczy no ale musze przyznac ze gotuje lepiej od takiej jednej dziewczyny xd domokun heart heart domokun xd no naprawde? blaugh heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:25 am
Setsuna Dragonclaw no naprawde? blaugh heart domokun No naprwade mogla bys od czasu mi pogotowac albo jakos mi to odrobic na jakichs innych polach wiesz masaze oklade z no poduszek takie tam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:28 am
Lorak Setsuna Dragonclaw no naprawde? blaugh heart domokun No naprwade mogla bys od czasu mi pogotowac albo jakos mi to odrobic na jakichs innych polach wiesz masaze oklade z no poduszek takie tam xd no taak, okladzik, potem zarelko zebys nie musial wstawac, potem znoof okladzik, potem cos innego zebys nie musial wstawac i znoof okladzik... nie lubie cie domokun i nie zmienie opisu na gg blaugh ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:28 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:30 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw no naprawde? blaugh heart domokun No naprwade mogla bys od czasu mi pogotowac albo jakos mi to odrobic na jakichs innych polach wiesz masaze oklade z no poduszek takie tam xd no taak, okladzik, potem zarelko zebys nie musial wstawac, potem znoof okladzik, potem cos innego zebys nie musial wstawac i znoof okladzik... nie lubie cie domokun i nie zmienie opisu na gg blaugh ninja dobra ja spadam narazie pa kochanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:32 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw no naprawde? blaugh heart domokun No naprwade mogla bys od czasu mi pogotowac albo jakos mi to odrobic na jakichs innych polach wiesz masaze oklade z no poduszek takie tam xd no taak, okladzik, potem zarelko zebys nie musial wstawac, potem znoof okladzik, potem cos innego zebys nie musial wstawac i znoof okladzik... nie lubie cie domokun i nie zmienie opisu na gg blaugh ninja dobra ja spadam narazie pa kochanie ><' bleeeeeeeee ><' papaty kochanie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:36 am
papaty ja tesh mykam ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:56 am
fajnie, tylko chyba wszyscy uciekli sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:57 am
Omega Sun fajnie, tylko chyba wszyscy uciekli sweatdrop nie wszyscy... ja nie jestem wstanie odejsc od kompa... nie mam tyle sily...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:57 am