|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:14 am
Ozzwald Dzien dobry... o kusza ale sie nawaliem/... wiesz co i sie nie nawet nie podzieliłes... sad bo zaczne znowu schodzic na dobra droge a tego chyba nie chcesz xd Hej Irinn *przytul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ok, to może ja coś powiem: dizsiaj jak weszłam do windy, to zobaczyłam, ze jest cała we krwi, korytarz też., Zwróci ktos wreszcie na mnei uwage?? czy wszyscy sie nagle umuwili, zeby mnie ignorować?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:16 am
~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Ok, to może ja coś powiem: dizsiaj jak weszłam do windy, to zobaczyłam, ze jest cała we krwi, korytarz też., Zwróci ktos wreszcie na mnei uwage?? czy wszyscy sie nagle umuwili, zeby mnie ignorować? czytałm ta notke... blaugh i wcale cie nie ignorujemy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao Ozzwald Dzien dobry... o kusza ale sie nawaliem/... wiesz co i sie nie nawet nie podzieliłes... sad bo zaczne znowu schodzic na dobra droge a tego chyba nie chcesz xd Hej Irinn *przytul* whee podzielic sie nie podzielilem ale myslalem o tobie lezac pod brzuska na osiedlu kumpla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Ok, to może ja coś powiem: dizsiaj jak weszłam do windy, to zobaczyłam, ze jest cała we krwi, korytarz też., Zwróci ktos wreszcie na mnei uwage?? co z tego wynika?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:18 am
YumiTao ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Ok, to może ja coś powiem: dizsiaj jak weszłam do windy, to zobaczyłam, ze jest cała we krwi, korytarz też., Zwróci ktos wreszcie na mnei uwage?? czy wszyscy sie nagle umuwili, zeby mnie ignorować? czytałm ta notke... blaugh i wcale cie nie ignorujemy blaugh tja, ale jestes pierwsza osoba co mnie zauwarzyła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald YumiTao Ozzwald Dzien dobry... o kusza ale sie nawaliem/... wiesz co i sie nie nawet nie podzieliłes... sad bo zaczne znowu schodzic na dobra droge a tego chyba nie chcesz xd Hej Irinn *przytul* whee podzielic sie nie podzielilem ale myslalem o tobie lezac pod brzuska na osiedlu kumpla... łał ty myslisz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Setsuna Dragonclaw stare nie lubie cie domokun heja irinn, ozz Wredna jestes kochanie crying
YumiTao tjaaa kiedys zosatniesz artysta m ci na budowie to beda ciebie tam uwiebiac Juz jestem artysta na budowie < staje dumnie wyprostowany> biggrin to ty jestes wredny uff sweatdrop taa artysta... atrtysta w kuchni blaugh mhrrau ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:19 am
YumiTao Ozzwald YumiTao Ozzwald Dzien dobry... o kusza ale sie nawaliem/... wiesz co i sie nie nawet nie podzieliłes... sad bo zaczne znowu schodzic na dobra droge a tego chyba nie chcesz xd Hej Irinn *przytul* whee podzielic sie nie podzielilem ale myslalem o tobie lezac pod brzuska na osiedlu kumpla... łał ty myslisz biggrin .... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:19 am
~~lena-undesaid~~ YumiTao ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Ok, to może ja coś powiem: dizsiaj jak weszłam do windy, to zobaczyłam, ze jest cała we krwi, korytarz też., Zwróci ktos wreszcie na mnei uwage?? czy wszyscy sie nagle umuwili, zeby mnie ignorować? czytałm ta notke... blaugh i wcale cie nie ignorujemy blaugh tja, ale jestes pierwsza osoba co mnie zauwarzyła nie bo druga blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:20 am
Ozzwald YumiTao Ozzwald YumiTao Ozzwald Dzien dobry... o kusza ale sie nawaliem/... wiesz co i sie nie nawet nie podzieliłes... sad bo zaczne znowu schodzic na dobra droge a tego chyba nie chcesz xd Hej Irinn *przytul* whee podzielic sie nie podzielilem ale myslalem o tobie lezac pod brzuska na osiedlu kumpla... łał ty myslisz biggrin .... gonk *glasku ,glasku* to był tylko taki zarcik 3nodding słonko... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:21 am
YumiTao ~~lena-undesaid~~ YumiTao ~~lena-undesaid~~ ~~lena-undesaid~~ Ok, to może ja coś powiem: dizsiaj jak weszłam do windy, to zobaczyłam, ze jest cała we krwi, korytarz też., Zwróci ktos wreszcie na mnei uwage?? czy wszyscy sie nagle umuwili, zeby mnie ignorować? czytałm ta notke... blaugh i wcale cie nie ignorujemy blaugh tja, ale jestes pierwsza osoba co mnie zauwarzyła nie bo druga blaugh O_o. a kto, sorry, ale nie widze??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:21 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw stare nie lubie cie domokun heja irinn, ozz Wredna jestes kochanie crying
YumiTao tjaaa kiedys zosatniesz artysta m ci na budowie to beda ciebie tam uwiebiac Juz jestem artysta na budowie < staje dumnie wyprostowany> biggrin to ty jestes wredny uff sweatdrop taa artysta... atrtysta w kuchni blaugh mhrrau ^^ Kochanie ja dobrze robie tez inne rzeczy no ale musze przyznac ze gotuje lepiej od takiej jednej dziewczyny xd domokun heart heart domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|