|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:59 am
Akiko Tamashii ~~lena-undesaid~~ siemka Dzisiaj był suuuper dzien (przynajmniej dla mnie XD) ja mialam zakrecony dzien xd whee o rany..... PSe przeczytać mojego bloga, www.djfranka.ziomek.us Dzisiaj sie tyyyyyyyle rzeczy działo........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw nie liż mnie gonk domokun ja Ciebie tesh kocham Loraczku :* heart xd heart patki agut, patki chii No dobra juz nie bede wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:00 am
Lorak YumiTao Lorak YumiTao no dobra xd ale nastepnym razem nie rozwalaj tej sciany tam sam drzwi i czym ja mam to teraz załatac ? czarowac jeszcze nie umiem (ale zapewniem pilnie sie ucze smile ) A nie łatwiej ruszyć du** i naprawic sciane recznie ?? to moze łaskawie druszysz sowja d*** i to na naprawisz ? wkocu ja tego nie zrobiłam... xp No ale narazie jestem zajety troszke ach..ci zakochani smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Setsuna Dragonclaw nie liż mnie gonk domokun ja Ciebie tesh kocham Loraczku :* heart xd heart patki agut, patki chii No dobra juz nie bede wink heart nie mozesz poczekac do neidzieli? xd > niaf niaf... xd heja omi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Cześć zonko mojego brata ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:03 am
Setsuna Dragonclaw nie mozesz poczekac do neidzieli? niaf niaf... heja omi ^^ Ale kochanie ja bym wolał mieć Cię 24h przy sobie przeciez wiesz :* Przperaszam jakis problem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf YumiTao BeeWolf YumiTao witaj Bee smile ładnie ci w rym xd Hej. a co ty tak cnotka jestes xd gdzie jest kukus...on lubi takie bezbronne... Kukus ten Fallus jeb3$^@$ niech ja go dorwe to mu jaja urwe Fallusowi jednemu... jedne co umie baran jesden to gł ruszać. Miał wpasc z kolega i ch..3254J ... nie ma balasa :/ aaaaaa niech ja go dorwe w sobote to mu wsadze .... redface Ten Fallus to moj brat . i niech mnie paluchem nie dotyka obslizgłym Bee nie denerwuj sie tak złosc pieknosci szkodzi blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak Bee spokojnie wiesz chyba bycie w ciele kobiety Ci nie sluzy. Okres czy co ?? stressed Moj głupi brat siedzi i czyta ksiazke to sie do kompa dorwałam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:04 am
Lorak Setsuna Dragonclaw nie mozesz poczekac do neidzieli? niaf niaf... heja omi ^^ Ale kochanie ja bym wolał mieć Cię 24h przy sobie przeciez wiesz :* Przperaszam jakis problem (ooo nawet nie zwrocil uwagi na slad na szyi... o_O) wiem wiem kochanie :* heart >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 11:05 am
BeeWolf Lorak Bee spokojnie wiesz chyba bycie w ciele kobiety Ci nie sluzy. Okres czy co ?? stressed Moj głupi brat siedzi i czyta ksiazke to sie do kompa dorwałam. ke ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|