|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:50 am
YumiTao no dobra xd ale nastepnym razem nie rozwalaj tej sciany tam sam drzwi i czym ja mam to teraz załatac ? czarowac jeszcze nie umiem (ale zapewniem pilnie sie ucze smile ) A nie łatwiej ruszyć du** i naprawic sciane recznie ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:50 am
siemka Dzisiaj był suuuper dzien (przynajmniej dla mnie XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:52 am
Setsuna Dragonclaw eek co ty mi robisz?! nie lubie cie ninja heart Kocham Cie kochanie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ siemka Dzisiaj był suuuper dzien (przynajmniej dla mnie XD) ja mialam zakrecony dzien xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lorak YumiTao no dobra xd ale nastepnym razem nie rozwalaj tej sciany tam sam drzwi i czym ja mam to teraz załatac ? czarowac jeszcze nie umiem (ale zapewniem pilnie sie ucze smile ) A nie łatwiej ruszyć du** i naprawic sciane recznie ?? to moze łaskawie druszysz sowja d*** i to na naprawisz ? wkocu ja tego nie zrobiłam... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:54 am
Lorak Setsuna Dragonclaw eek co ty mi robisz?! nie lubie cie ninja heart Kocham Cie kochanie heart eek eek eek ODCZEP SIE ODE MNIE scream scream scream niu ^^ domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra, ide.. sprobuje sie pouczyc... papa... crying , dziekuje wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:56 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw eek co ty mi robisz?! nie lubie cie ninja heart Kocham Cie kochanie heart eek eek eek ODCZEP SIE ODE MNIE scream scream scream niu ^^ domokun domokun domokun Kocham Cie Setsu heart xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:56 am
Oki ja mykam papatki!!:*:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:57 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw eek co ty mi robisz?! nie lubie cie ninja heart Kocham Cie kochanie heart eek eek eek ODCZEP SIE ODE MNIE scream scream scream niu ^^ domokun domokun domokun Kocham Cie Setsu heart xd heart nie liż mnie gonk domokun ja Ciebie tesh kocham Loraczku :* heart xd heart patki agut, patki chii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|