|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:42 am
blaugh smok odchodzi> witka... oczywiscie sie wszyscy za mna steskniliscie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:44 am
Setsuna Dragonclaw blaugh smok odchodzi> witka... oczywiscie sie wszyscy za mna steskniliscie ninja No ja za Tobą stęskniłem się ale z tymi smokami to juz chyba lekka przesada xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:44 am
Lorak YumiTao nudzi ci sie ? ze rozpizdz robisz ? xd witaj... Nie ja poprostu lubie rzwalac to i owo xd hej to moze zacznij zazywac Nerwosol ? działa uspokajająco smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:45 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:46 am
YumiTao Lorak YumiTao nudzi ci sie ? ze rozpizdz robisz ? xd witaj... Nie ja poprostu lubie rzwalac to i owo xd hej to moze zacznij zazywac Nerwosol ? działa uspokajająco smile A po co tak jest zabawniej xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:46 am
Setsuna Dragonclaw blaugh smok odchodzi> witka... oczywiscie sie wszyscy za mna steskniliscie ninja hej whee *przytuuul* {chyba mi sie Lethiel zaczyna udzielac}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:47 am
Lorak Setsuna Dragonclaw blaugh smok odchodzi> witka... oczywiscie sie wszyscy za mna steskniliscie ninja No ja za Tobą stęskniłem się ale z tymi smokami to juz chyba lekka przesada xd bleeeeeee blaugh xd xd xd xd xd xd i nie mow ze rysuje smoko-konie! xd
ninja kto mi sprzeda koperte za 4k? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:47 am
sweet_chii YumiTao sweet_chii trudna sprawa... gegre pisze na pierwszej lekcji a fize na 3... xp to sie schowaj na 3 lekcji w kibelku...a jakby jakas babka miała wonty to powiesz ze byłas u chigienistki bo sie zle czułas (miłas okres ? xd ) biggrin pielegniara nie zwalnia z calej lekcji, moge uciec do pedagog z tymze ona moze juz kogos miec umowionego no wiec nie wiem... qrcze... wlasnie sie dowiedzialam, ze moja srednia spadla o 1,0... crying crying crying Straszne whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:48 am
YumiTao Setsuna Dragonclaw blaugh smok odchodzi> witka... oczywiscie sie wszyscy za mna steskniliscie ninja hej whee *przytuuul* {chyba mi sie Lethiel zaczyna udzielac} nam wszystkim sie lethiel udziela ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:48 am
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw blaugh smok odchodzi> witka... oczywiscie sie wszyscy za mna steskniliscie ninja No ja za Tobą stęskniłem się ale z tymi smokami to juz chyba lekka przesada xd bleeeeeee blaugh xd xd xd xd xd xd i nie mow ze rysuje smoko-konie! xd
ninja kto mi sprzeda koperte za 4k? ninja wink heart ja Ci nie sprzedam takowej bo sam nie mam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:49 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:49 am
Lorak YumiTao Lorak YumiTao nudzi ci sie ? ze rozpizdz robisz ? xd witaj... Nie ja poprostu lubie rzwalac to i owo xd hej to moze zacznij zazywac Nerwosol ? działa uspokajająco smile A po co tak jest zabawniej xd no dobra xd ale nastepnym razem nie rozwalaj tej sciany tam sam drzwi i czym ja mam to teraz załatac ? czarowac jeszcze nie umiem (ale zapewniem pilnie sie ucze smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:50 am
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw blaugh smok odchodzi> witka... oczywiscie sie wszyscy za mna steskniliscie ninja No ja za Tobą stęskniłem się ale z tymi smokami to juz chyba lekka przesada xd bleeeeeee blaugh xd xd xd xd xd xd i nie mow ze rysuje smoko-konie! xd
ninja kto mi sprzeda koperte za 4k? ninja wink heart ja Ci nie sprzedam takowej bo sam nie mam xd eek co ty mi robisz?! nie lubie cie ninja heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|