|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:27 am
agut YumiTao agut Paulina gadaj co z ta pira za 2 tygodnie?? razz pozbieraj jakies dzieci specjalnej troski xd i mozemy isc xd A kto tam idzie od Ciebie?? eee...miałm niby isc z kolezankami z klasy...ale potrzbny mi jest wiekszy wiesniak niz one dwie razem wzięte xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:30 am
sweet: trzeba kobinowac całe zycie xd nie ma rady...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:31 am
macie kuna problem ;] , napiszesz na pale i potem poprawisz (albo sciagi zrob blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:32 am
YumiTao agut YumiTao agut Paulina gadaj co z ta pira za 2 tygodnie?? razz pozbieraj jakies dzieci specjalnej troski xd i mozemy isc xd A kto tam idzie od Ciebie?? eee...miałm niby isc z kolezankami z klasy...ale potrzbny mi jest wiekszy wiesniak niz one dwie razem wzięte xd tzn kto??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra tleniam sie 3maicie sie wszyscy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii macie kuna problem ;] , napiszesz na pale i potem poprawisz (albo sciagi zrob blaugh ) fakt jest tez taka opcja ... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:33 am
agut YumiTao agut YumiTao agut Paulina gadaj co z ta pira za 2 tygodnie?? razz pozbieraj jakies dzieci specjalnej troski xd i mozemy isc xd A kto tam idzie od Ciebie?? eee...miałm niby isc z kolezankami z klasy...ale potrzbny mi jest wiekszy wiesniak niz one dwie razem wzięte xd tzn kto?? ty? eredin ? xd pyska ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:35 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii macie kuna problem ;] , napiszesz na pale i potem poprawisz (albo sciagi zrob blaugh ) ja tam fizy nie rozumiem i wiem ze w zyciu sie nie naucze (nie z tym psorem) wiec zbieram paly a moj ratunek to: 1) referat 2) ladnie go zreferowac 3) zrobic super plakat xd w ten oto sposob przejde do nastepnej klasy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:37 am
nudzi ci sie ? ze rozpizdz robisz ? xd witaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:38 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:39 am
YumiTao agut YumiTao agut YumiTao agut Paulina gadaj co z ta pira za 2 tygodnie?? razz pozbieraj jakies dzieci specjalnej troski xd i mozemy isc xd A kto tam idzie od Ciebie?? eee...miałm niby isc z kolezankami z klasy...ale potrzbny mi jest wiekszy wiesniak niz one dwie razem wzięte xd tzn kto?? ty? eredin ? xd pyska ? a te 2 z klasy to kto??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:40 am
YumiTao nudzi ci sie ? ze rozpizdz robisz ? xd witaj... Nie ja poprostu lubie rzwalac to i owo xd hej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|