|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:16 am
YumiTao sweet_chii YumiTao hejka smile co sie stało ? nie naucze sie na gegre i fize na jutro, nie zdaze crying to nie idz jutro do budy xd ja tam zwykle robie... nie moge... umowilam sie, ze napisze zalegla klasowke... gonk a nie wiedzialam, ze etgo dnia bedzie z fizy a ja aktualnie wogole z fizy nie kumam bo nie bylam na paru lekcjach ;(
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:17 am
Kukus Christoff_Gangrell Hey Nowa?? Krzychu jestem*kłania sie* ano świeże mięcho do demoralizacji domokun sweatdrop blaugh Elo razz Ja jestem Aga;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:17 am
Kukus sweet_chii YumiTao hejka smile co sie stało ? nie naucze sie na gegre i fize na jutro, nie zdaze crying to chodź ze mną na koncert "Straty Czasu" blaugh stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:18 am
Baliaur Hy.. co jest?? kwawjowo wygladash 3nodding hey agut i yumi... kto mi znajdzie scany po ang mangi ring?? bede b wdzieczna xp sweatdrop dzieki sad a takaz manga powstala? to fajna musi byc ... a ogladalas Darkwater?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:18 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:20 am
Paulina gadaj co z ta pira za 2 tygodnie?? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Paulina gadaj co z ta pira za 2 tygodnie?? razz pozbieraj jakies dzieci specjalnej troski xd i mozemy isc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
agut Kukus Christoff_Gangrell Hey Nowa?? Krzychu jestem*kłania sie* ano świeże mięcho do demoralizacji domokun sweatdrop blaugh Elo razz Ja jestem Aga;] Miło mi... [z kieszeni slychac glos wodza- z lodzi jestes?? razz ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:24 am
YumiTao agut Paulina gadaj co z ta pira za 2 tygodnie?? razz pozbieraj jakies dzieci specjalnej troski xd i mozemy isc xd A kto tam idzie od Ciebie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:27 am
Christoff_Gangrell agut Kukus Christoff_Gangrell Hey Nowa?? Krzychu jestem*kłania sie* ano świeże mięcho do demoralizacji domokun sweatdrop blaugh Elo razz Ja jestem Aga;] Miło mi... [z kieszeni slychac glos wodza- z lodzi jestes?? razz ] Nie, z Katowic razz A Ty??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|