|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:02 am
PointZer0 Kukus PointZer0 Kukus , może byś zrobił coś pożytecznego i zupdate'ował czarną listę ? Bo to dzięki jej przedawnieniu wtedy wpuściem Cleefa... jakiemu przedawnieniu? przecież frajernia z banem, nie ulega przedawnieniu eek sweatdrop jest zajebiście aktualna... wystarczy czytać co jest napisane w nawiasach pod uzasadnieniem... podpowiedź [zBANowany] znaczy "WON" żadnego wpuszczania, no chyba, że po naradzie MODowej Won to won , ale nie uważasz że takie rzeczy jak zacytowanie zbyt wiele razy ponad miesiac temu powinny zostać już przedawnione? Zer00ś, nie żebym z ciebie kretyna robił ale dziś jest 14 kwietnia, a najdawniejszy zapis bez BANa jest z 18 marca, jakby na to nie patrzeć, to nie jest ponad miesiąc sweatdrop paliłeś dziś jakiś siuwax bez atestu instytutu matki, dziecka i wujka bluntmana? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:04 am
Kukus Zer00ś, nie żebym z ciebie kretyna robił ale dziś jest 14 kwietnia, a najdawniejszy zapis bez BANa jest z 18 marca, jakby na to nie patrzeć, to nie jest ponad miesiąc sweatdrop paliłeś dziś jakiś siuwax bez atestu instytutu matki, dziecka i wujka bluntmana? xd Dobra , miecha nie było. Kiedy więc ulegaja przedawnieniu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:06 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:09 am
Hey Nowa?? Krzychu jestem*kłania sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:09 am
Dobra, jak się namyślisz Kukus to powiedz , bo coś widzę że to sporo potrwać może...
A ja mykam na razie , do zobaczenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:10 am
PointZer0 Dobra, jak się namyślisz Kukus to powiedz , bo coś widzę że to sporo potrwać może... A ja mykam na razie , do zobaczenia nyu, pa :* hej nowoprzybylym ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:11 am
hejka smile co sie stało ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:12 am
Christoff_Gangrell Hey Nowa?? Krzychu jestem*kłania sie* ano świeże mięcho do demoralizacji domokun sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:13 am
YumiTao hejka smile co sie stało ? nie naucze sie na gegre i fize na jutro, nie zdaze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:13 am
PointZer0 Dobra, jak się namyślisz Kukus to powiedz , bo coś widzę że to sporo potrwać może... A ja mykam na razie , do zobaczenia myślę, że prawidłowa odpowiedź brzmi "Martiny Rosso z colą i cytrynką" blaugh oczy eek wiście że miesiąc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:14 am
sweet_chii YumiTao hejka smile co sie stało ? nie naucze sie na gegre i fize na jutro, nie zdaze crying to nie idz jutro do budy xd ja tam zwykle robie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:14 am
Hy.. co jest?? kwawjowo wygladash 3nodding hey agut i yumi... kto mi znajdzie scany po ang mangi ring?? bede b wdzieczna xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:15 am
sweet_chii YumiTao hejka smile co sie stało ? nie naucze sie na gegre i fize na jutro, nie zdaze crying to chodź ze mną na koncert "Straty Czasu" blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|