|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:48 am
Baliaur PointZer0 Baliaur domokun gdzie ta szmata??? domokun domokun Hej Baliaur Chris - ja piłem ze swoim profkiem od Biologii xd a ja pilam bez skonczonej 16 z moja kochana siostrunia xd przy mamusi xd xd xd jak ja koffam moja Asiunie heart 3nodding Ozzy w wieku 7 lat pił ze swoimi rodzicami, moją matką, i ogólnie prawie całą naszą rodziną przy stole wódkę [co prawda kundle z sokiem ale i tak sie liczy] ja mając 15 lat paliłem przy matce jointa łapałem buchy gdy się nie patrzyłą na mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:48 am
Kukus poucz mnie anatomii na swoim przykładzie to pojmę w lot heart wink xp a idz ty zbolu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:49 am
PointZer0 Kukus poucz mnie anatomii na swoim przykładzie to pojmę w lot heart wink Mało Ci nieletnich ? xd jakich nieletnich?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:49 am
PointZer0 Jak myslicie , Celeron 1500 m 256 ramu i Geforce 3 pociągnie Half'a 2 na minimum detali ? sweatdrop moze xd sproboj xd ja mam celka MMX mendocino @416 i TNT2 blaugh xd a moj brat Athlona 64 crying crying crying @Kukus u Ciebie to jest normalne.. u mnie jak ojciec zobaczyl mnie na kanapiez piwem w reku to omalo szalu nie dostal.. nie mowie nic co bylo jak znalazl u mnie fajki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:50 am
Akiko Tamashii Kukus poucz mnie anatomii na swoim przykładzie to pojmę w lot heart wink xp a idz ty zbolu xd zmuś mnie heart a w zasadzie to gdzie idziemy, Misiaczku? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:51 am
Baliaur @Kukus u Ciebie to jest normalne.. u mnie jak ojciec zobaczyl mnie na kanapiez piwem w reku to omalo szalu nie dostal.. nie mowie nic co bylo jak znalazl u mnie fajki... moja matka do dziś nie aprobuję, że piję... więc wychodzi z domu jak robię melo u siebie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:52 am
Kukus Akiko Tamashii Kukus poucz mnie anatomii na swoim przykładzie to pojmę w lot heart wink xp a idz ty zbolu xd zmuś mnie heart a w zasadzie to gdzie idziemy, Misiaczku? biggrin nigdzie sweatdrop *chowa sie za Zerem* ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Baliaur @Kukus u Ciebie to jest normalne.. u mnie jak ojciec zobaczyl mnie na kanapiez piwem w reku to omalo szalu nie dostal.. nie mowie nic co bylo jak znalazl u mnie fajki... moja matka do dziś nie aprobuję, że piję... więc wychodzi z domu jak robię melo u siebie blaugh moja powiedziala ze mnie na 18 do lokalu wygoni... ale jak wyjada we wrzesniu na tydzien to bedzie cool (jak wyjada sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus , może byś zrobił coś pożytecznego i zupdate'ował czarną listę ? Bo to dzięki jej przedawnieniu wtedy wpuściem Cleefa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:54 am
PointZer0 Kukus , może byś zrobił coś pożytecznego i zupdate'ował czarną listę ? Bo to dzięki jej przedawnieniu wtedy wpuściem Cleefa... jakiemu przedawnieniu? przecież frajernia z banem, nie ulega przedawnieniu eek sweatdrop jest zajebiście aktualna... wystarczy czytać co jest napisane w nawiasach pod uzasadnieniem... podpowiedź [zBANowany] znaczy "WON" żadnego wpuszczania, no chyba, że po naradzie MODowej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:59 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:00 am
Kukus PointZer0 Kukus , może byś zrobił coś pożytecznego i zupdate'ował czarną listę ? Bo to dzięki jej przedawnieniu wtedy wpuściem Cleefa... jakiemu przedawnieniu? przecież frajernia z banem, nie ulega przedawnieniu eek sweatdrop jest zajebiście aktualna... wystarczy czytać co jest napisane w nawiasach pod uzasadnieniem... podpowiedź [zBANowany] znaczy "WON" żadnego wpuszczania, no chyba, że po naradzie MODowej Won to won , ale nie uważasz że takie rzeczy jak zacytowanie zbyt wiele razy ponad miesiac temu powinny zostać już przedawnione?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 10:02 am