|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:38 am
PointZer0 Akiko Tamashii hejka, .....wole w siatkowke grac niz biegac. z serwow dostalam 6 xd xd xd A ja trafiłem nauczcielkę w pysk xd xd xd xd Kukus powtarzaj za mna: s-e-r-w-o-w....no dalej ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:39 am
Kukus PointZer0 A ja trafiłem nauczcielkę w pysk xd a ja nie mogę sobie na to pozwolić, bo Stenia bierze 85 na klate eek poza tym pozwala nam chlać na lekcjach, p�ki sobie nie robimy krzywdy blaugh U nas nie , i nie napiliśmy się z nią na studniówce :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:40 am
domokun gdzie ta szmata??? domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:41 am
PointZer0 Kukus PointZer0 A ja trafiłem nauczcielkę w pysk xd a ja nie mogę sobie na to pozwolić, bo Stenia bierze 85 na klate eek poza tym pozwala nam chlać na lekcjach, p�ki sobie nie robimy krzywdy blaugh U nas nie , i nie napiliśmy się z nią na studniówce :/ U mnie na stódniowce przylazł kolo od Chistori i pytra: Macie jakis alkochol??? -Myyyy??? ależ skad panie profesorze wogóle... -no to macie - i postawił na stole litr smirnoffa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:41 am
Akiko Tamashii PointZer0 Akiko Tamashii hejka, .....wole w siatkowke grac niz biegac. z serwow dostalam 6 xd xd xd A ja trafiłem nauczcielkę w pysk xd xd xd xd Kukus powtarzaj za mna: s-e-r-w-o-w....no dalej ! xd s-e-r-p-e-n-t-y-n-a wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:42 am
Kukus Akiko Tamashii PointZer0 Akiko Tamashii hejka, .....wole w siatkowke grac niz biegac. z serwow dostalam 6 xd xd xd A ja trafiłem nauczcielkę w pysk xd xd xd xd Kukus powtarzaj za mna: s-e-r-w-o-w....no dalej ! xd s-e-r-p-e-n-t-y-n-a wink xd co za niepojety uczen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell U mnie na stódniowce przylazł kolo od Chistori i pytra: Macie jakis alkochol??? -Myyyy??? ależ skad panie profesorze wogóle... -no to macie - i postawił na stole litr smirnoffa.... ja z moim historykiem kiedyś spotkałem się na imprezie u znajomego i waliliśmy wódę aż padłem [bo on to 130 kg żywej wagi]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur domokun gdzie ta szmata??? domokun domokun Hej Baliaur Chris - ja piłem ze swoim profkiem od Biologii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:43 am
PointZer0 Baliaur domokun gdzie ta szmata??? domokun domokun Hej Baliaur Chris - ja piłem ze swoim profkiem od Biologii xd a ja pilam bez skonczonej 16 z moja kochana siostrunia xd przy mamusi xd xd xd jak ja koffam moja Asiunie heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
poucz mnie anatomii na swoim przykładzie to pojmę w lot heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Baliaur domokun gdzie ta szmata??? domokun domokun Hej Baliaur Chris - ja piłem ze swoim profkiem od Biologii xd A miałes przy okazji wykład o dziłaniu alkocholu na organizmy żywe???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:45 am
Kukus poucz mnie anatomii na swoim przykładzie to pojmę w lot heart wink Mało Ci nieletnich ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Z nauczycielem z polskiego i Soplica na stol ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell A miałes przy okazji wykład o dziłaniu alkocholu na organizmy żywe??? Nie , musiało wystarczyć " na zdrowie "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:47 am
Jak myslicie , Celeron 1500 m 256 ramu i Geforce 3 pociągnie Half'a 2 na minimum detali ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|