|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:49 am
Now playing: Afi - Girl's not grey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:52 am
siemka biggrin daj mi na PMie sswoje GG biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:00 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:03 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:04 am
witam cie.. ptzy okazji ja się żegnam smile papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:04 am
haj... ja tylko na chwilkę- jestem u koleżanki....
Eredinq! heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:07 am
Echh... mam w cholere nauki na jutro, ale tak mi się nie chce uczyć... jezz razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:09 am
novelin Echh... mam w cholere nauki na jutro, ale tak mi się nie chce uczyć... jezz razz a ja jutro mam dzien sportu.....wrobiono mnie w biegi stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:10 am
Akiko Tamashii novelin Echh... mam w cholere nauki na jutro, ale tak mi się nie chce uczyć... jezz razz a ja jutro mam dzien sportu.....wrobiono mnie w biegi stare Kondolencje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:10 am
widze że nie ma tu za dużego ruchu... idę- bedę wieczorem heart whee *wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:15 am
novelin Akiko Tamashii novelin Echh... mam w cholere nauki na jutro, ale tak mi się nie chce uczyć... jezz razz a ja jutro mam dzien sportu.....wrobiono mnie w biegi stare Kondolencje ^^ thx ;] ....przyniose wstyd mojej klasie ale sami tego chcieli blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:16 am
Akiko Tamashii novelin Akiko Tamashii novelin Echh... mam w cholere nauki na jutro, ale tak mi się nie chce uczyć... jezz razz a ja jutro mam dzien sportu.....wrobiono mnie w biegi stare Kondolencje ^^ thx ;] ....przyniose wstyd mojej klasie ale sami tego chcieli blaugh E tam, może nie będzie tak źle ^^ Nigdy nie jest az tak źle, żeby nie mogło być gorzej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 9:26 am
novelin E tam, może nie będzie tak źle ^^ Nigdy nie jest az tak źle, żeby nie mogło być gorzej ^^ na krotkie dystanse to moze i niezle biegam ale na dlugie....szkoda gadac...umieram poprostu = ="
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|