|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:08 am
Akiko Tamashii xd xd xd *happy* wygralam konkurs i wygralam 16k xd a jakis denny rysunek zrobilam ^^" < mam wyrzuty sumienia > gratuluje Akiko! biggrin Apropos...pamietasz mnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:09 am
Marzena Akiko Tamashii xd xd xd *happy* wygralam konkurs i wygralam 16k xd a jakis denny rysunek zrobilam ^^" < mam wyrzuty sumienia > gratuluje Akiko! biggrin Apropos...pamietasz mnie? chyba tak xd ja tobie musze narysowac avka , ne? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:13 am
Akiko Tamashii Marzena Akiko Tamashii xd xd xd *happy* wygralam konkurs i wygralam 16k xd a jakis denny rysunek zrobilam ^^" < mam wyrzuty sumienia > gratuluje Akiko! biggrin Apropos...pamietasz mnie? chyba tak xd ja tobie musze narysowac avka , ne? XD avka...hmm.. kiedyś chyba xd , dawno temu xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:15 am
Marzena Akiko Tamashii Marzena Akiko Tamashii xd xd xd *happy* wygralam konkurs i wygralam 16k xd a jakis denny rysunek zrobilam ^^" < mam wyrzuty sumienia > gratuluje Akiko! biggrin Apropos...pamietasz mnie? chyba tak xd ja tobie musze narysowac avka , ne? XD avka...hmm.. kiedyś chyba xd , dawno temu xd xd xd Już nie rysuj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:15 am
Marzena Akiko Tamashii Marzena Akiko Tamashii xd xd xd *happy* wygralam konkurs i wygralam 16k xd a jakis denny rysunek zrobilam ^^" < mam wyrzuty sumienia > gratuluje Akiko! biggrin Apropos...pamietasz mnie? chyba tak xd ja tobie musze narysowac avka , ne? XD avka...hmm.. kiedyś chyba xd , dawno temu xd xd xd xd tak , nawet pamietam jaka poze , co i jak xd i za 1200g razz teraz wiecej biore XD *dumna* wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:16 am
aale masz farta Aki!! biggrin
ja za to zbieram i zbieram i nie moge uzbierac na Pingiwny _ _" potrzebuje ponad 20 k więcej _ _"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:18 am
M-Teen aale masz farta Aki!! biggrin ja za to zbieram i zbieram i nie moge uzbierac na Pingiwny _ _" potrzebuje ponad 20 k więcej _ _" ja zbieram na spodnie ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:21 am
Marzena M-Teen aale masz farta Aki!! biggrin ja za to zbieram i zbieram i nie moge uzbierac na Pingiwny _ _" potrzebuje ponad 20 k więcej _ _" ja zbieram na spodnie ^^' nyo, ja to mam szczescie ^^ ale nie w tedy kiedy naprawde potrzebuje kasy ^^"" wiem ze kupie listy a za reszte......jeszcze nie wiem - -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 14, 2005 8:23 am