|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:03 pm
[ Kaku ] Hey wszystkim. *zek around* Super, trafilem na rozmowe o cyckach i bieliznie stare witaj Kaku *przytuuuuuuuuul* 3nodding 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:04 pm
PointZer0 Lethiel Silver_day cze wszystkim *ziewa a tu jeszcze tyle nauki buuu* sad O.o .. silverq !! 4laugh *skacze* *przytuuuuuuuuul* witaj 4laugh whee Witam xd Tyle nauki ? Środa = matura ustna z polaka stressed no trozhe wszyscy ci cholerni nauczyciele uparli sie ze musza nasza wiedze sprawdzic przed maturami bo pozniej ich moze nie byc i my biedni uczniowie mamy tyleeeeeeeee nauki xp stressed crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Makoto Ami chyba będu znikać... sad papa Kittka, papa reszcie heart dloogo...ale papa hejka kaku...nmo a o cyzm tu mozan jeszcze rozmawiac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Makoto Ami chyba będu znikać... sad papa Kittka, papa reszcie heart papa *pshytuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* biggrin do jutra w szkole whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:06 pm
*POOF!* *sunie jak duch nad głowami gaiowiczów na swej chmurze rozmażona* ah...... heart blaugh
witajcie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:06 pm
...Ave ...ja tu coś na 20 minut jestem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:07 pm
M-Teen *POOF!* *sunie jak duch nad głowami gaiowiczów na swej chmurze rozmażona* ah...... heart blaugh witajcie biggrin Hej M xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Makoto Ami chyba b�™du znika�‡... sad papa Kittka, papa reszcie heart dloogo...ale papa hejka kaku...nmo a o cyzm tu mozan jeszcze rozmawiac blaugh .. Hey Lethi, czesc Zero. tak wyglada zeszlosezonowy deck firmy zero  ye. chcialoby sie miec cos takiego.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk widzisz on tez chce ja zobaczyc razz xd blaugh xp whee ale.. ale.. on jush widzial xd xd xd a kto powiedzial ze widzial je pierwszy ra zi ostatni razz ...sorka ale zmykam wyganaja mnie od kompa papatki i narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:08 pm
[ Kaku ] Vykk Makoto Ami chyba b�™du znika�‡... sad papa Kittka, papa reszcie heart dloogo...ale papa hejka kaku...nmo a o cyzm tu mozan jeszcze rozmawiac blaugh .. Hey Lethi, czesc Zero. tak wyglada zeszlosezonowy deck firmy zero  ye. chcialoby sie miec cos takiego. ...ano ...W Tonym takiego miałem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:08 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:13 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:13 pm
Vykk Lethiel Vykk widzisz on tez chce ja zobaczyc razz xd blaugh xp whee ale.. ale.. on jush widzial xd xd xd a kto powiedzial ze widzial je pierwszy ra zi ostatni razz ...sorka ale zmykam wyganaja mnie od kompa papatki i narka heh.. papatki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:14 pm
[ Kaku ] men, jest firma, ktora sygnuje decki twoim nickiem. xp a desek za stadionu raczej nie polecam..ale wrazenia gwarantowane blaugh Men , są nawet Markery " Pointzero " xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 1:16 pm
PointZer0 [ Kaku ] men, jest firma, ktora sygnuje decki twoim nickiem. xp a desek za stadionu raczej nie polecam..ale wrazenia gwarantowane blaugh Men , są nawet Markery " Pointzero " xd xd xd xd ja jush idę... gaia mi się wiesza sad dobranoc wshystkim i kolorowych snooff biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|