|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:52 pm
PointZer0 opcy PointZer0 Zieeeew , ja na niedługo , bry wszystkim xd hej Zero! moze ty przemowisz paniom do rozsadku....... xd A w jakiej sprawie ? xd bo nie chca majtek pokazac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hmm.. witamy nowy nabytek witamy xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Zieeeew , ja na niedługo , bry wszystkim xd elo ziom ...znaczy 0 w tle"mniej niz zero"...masz pecha stary sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:53 pm
witaj kimkolwiek jestes xd *przytuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:54 pm
Vykk ~~lena-undesaid~~ o NIE, JA JAKO JEJ PRAWOWITA PSIAPSIOLA ZABRANIAM!!! predzej azram jako jej prawowity chlopak blaugh ....az, powiedzze mu coś!! xd Witka zeroos xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:54 pm
Vykk PointZer0 Zieeeew , ja na niedługo , bry wszystkim xd elo ziom ...znaczy 0 w tle"mniej niz zero"...masz pecha stary sweatdrop wlasnie.. xd .. slyshalam to rano w radiu jak mi sie budzik wlaczyl blaugh Zero.. jestes pierwsza osoba o jakiej dzisiaj pomyslalam po oboodzeniu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:55 pm
~~lena-undesaid~~ Vykk ~~lena-undesaid~~ o NIE, JA JAKO JEJ PRAWOWITA PSIAPSIOLA ZABRANIAM!!! predzej azram jako jej prawowity chlopak blaugh ....az, powiedzze mu coś!! xd Witka zeroos xd Hej Lena xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:55 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:56 pm
~~lena-undesaid~~ Vykk ~~lena-undesaid~~ o NIE, JA JAKO JEJ PRAWOWITA PSIAPSIOLA ZABRANIAM!!! predzej azram jako jej prawowity chlopak blaugh ....az, powiedzze mu coś!! xd Witka zeroos xd wylaź z tej wanny i powiedz mu cos !! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ami heart heart heart jak się cieszę że jesteś! <---- poznajcie moją przyjaci�łkę- Ami heart ugabuga!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk PointZer0 Zieeeew , ja na niedługo , bry wszystkim xd elo ziom ...znaczy 0 w tle"mniej niz zero"...masz pecha stary sweatdrop wlasnie.. xd .. slyshalam to rano w radiu jak mi sie budzik wlaczyl blaugh Zero.. jestes pierwsza osoba o jakiej dzisiaj pomyslalam po oboodzeniu xd Hehe - pech nie pech , ta ksywka to właśnie trybut liczbie zero xd Hmmm... Letha , znajomej z klasy sie dzis śniło ze z nią spałem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Vykk ~~lena-undesaid~~ o NIE, JA JAKO JEJ PRAWOWITA PSIAPSIOLA ZABRANIAM!!! predzej azram jako jej prawowity chlopak blaugh ....az, powiedzze mu coś!! xd Witka zeroos xd wylaź z tej wanny i powiedz mu cos !! xd xd xd eme to moze ja juz pojde sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Lethiel Vykk PointZer0 Zieeeew , ja na niedługo , bry wszystkim xd elo ziom ...znaczy 0 w tle"mniej niz zero"...masz pecha stary sweatdrop wlasnie.. xd .. slyshalam to rano w radiu jak mi sie budzik wlaczyl blaugh Zero.. jestes pierwsza osoba o jakiej dzisiaj pomyslalam po oboodzeniu xd Hehe - pech nie pech , ta ksywka to właśnie trybut liczbie zero xd Hmmm... Letha , znajomej z klasy sie dzis śniło ze z nią spałem sweatdrop O.o ... łeeehe... xd .. wszystkie na ciebie lecą :> wink heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|