|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:44 pm
Vykk Lethiel ~~lena-undesaid~~ my nie takie co nie, Lwti xd ?? oczywiscie.. figi RLZ !!!!!!!! whee xd pokasz pokasz pokasz blaugh najlepiej na sobienic ci nie pokashe !!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:44 pm
a nio tak wybaczcie sweatdrop ... Bry wszystkim xd i pa pa wshystkim xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:46 pm
Azram a nio tak wybaczcie sweatdrop ... Bry wszystkim xd i pa pa wshystkim xp xd :> *skacze na niego* *przewraca* 4laugh .. nie ić !!! xd crying xd xd xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:46 pm
Vykk Lethiel ~~lena-undesaid~~ my nie takie co nie, Lwti xd ?? oczywiscie.. figi RLZ !!!!!!!! whee xd pokasz pokasz pokasz blaugh najlepiej na sobieo NIE, JA JAKO JEJ PRAWOWITA PSIAPSIOLA ZABRANIAM!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:48 pm
~~lena-undesaid~~ o NIE, JA JAKO JEJ PRAWOWITA PSIAPSIOLA ZABRANIAM!!! 4laugh whee 4laugh *pokazooje jezyk Vykkowi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:48 pm
Zieeeew , ja na niedługo , bry wszystkim xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:49 pm
~~lena-undesaid~~ o NIE, JA JAKO JEJ PRAWOWITA PSIAPSIOLA ZABRANIAM!!! predzej azram jako jej prawowity chlopak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Azram a nio tak wybaczcie sweatdrop ... Bry wszystkim xd i pa pa wshystkim xp xd :> *skacze na niego* *przewraca* 4laugh .. nie ić !!! xd crying xd xd xd heart kshta mnie woda jush pshelatuje w wannie crying xd przypominam ze MUSIMY sie dzis troshq wczesniej poloshyc ... nie chce jutro taki zmoolony jechac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Zieeeew , ja na niedługo , bry wszystkim xd hej Zero! moze ty przemowisz paniom do rozsadku....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*rozgląda sie* ide spac... bo jak nie pojde to cos komus zrobie... wrrr... papa wszystkim blaugh dobranoc blaugh i do jutra blaugh *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:50 pm
PointZer0 Zieeeew , ja na niedługo , bry wszystkim xd witaj Zeroosiu !!! 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:50 pm
opcy PointZer0 Zieeeew , ja na niedługo , bry wszystkim xd hej Zero! moze ty przemowisz paniom do rozsadku....... xd A w jakiej sprawie ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:51 pm
hehej! my sie nie znamy chyba.... w kazdym razie witam!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:51 pm
Azram Lethiel Azram a nio tak wybaczcie sweatdrop ... Bry wszystkim xd i pa pa wshystkim xp xd :> *skacze na niego* *przewraca* 4laugh .. nie ić !!! xd crying xd xd xd heart kshta mnie woda jush pshelatuje w wannie crying xd przypominam ze MUSIMY sie dzis troshq wczesniej poloshyc ... nie chce jutro taki zmoolony jechac sweatdrop xp .. nie cie do Częstochowy crying xd *przytuuuuuuul* heart ... beedzieee faaaaajnie stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|