|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:36 pm
Kitty ShadowCat jak można przekonać kogoś do gai?? sweatdrop nie przekonuj... jak ten ktos sam nie bedzie chciał to go raczej siłą nie zmusisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:36 pm
~~lena-undesaid~~ my nie takie co nie, Lwti xd ?? oczywiscie.. figi RLZ !!!!!!!! whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:38 pm
Vykk nom ale najlepsze jest to ze stare babki sie wyklucaja o to ze nie wolno robic takich amjtek i anwet bylo o tym w rozmowach w toku blaugh przeciez nikt im nie kaze ich nosic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat jak można przekonać kogoś do gai?? sweatdrop trzeba mu powiedziec cos takiego: "ustawka na DM2 albo E1M7 gramy na nopowerups 1" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat jak można przekonać kogoś do gai?? sweatdrop a ja wiem... Od wiekoof usiluuje przekonac moja psiapsiole i nic... Ona kliedys była na gai, ale jej sie nie spodobało, bo na nia nawrzesczeli- -'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:39 pm
Lethiel ~~lena-undesaid~~ my nie takie co nie, Lwti xd ?? oczywiscie.. figi RLZ !!!!!!!! whee xd pokasz pokasz pokasz blaugh najlepiej na sobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:40 pm
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat jak można przekonać kogoś do gai?? sweatdrop a ja wiem... Od wiekoof usiluuje przekonac moja psiapsiole i nic... Ona kliedys była na gai, ale jej sie nie spodobało, bo na nia nawrzesczeli- -' kto kto?? MOZE JA NA NIA NAWRZESZCZALEM CO?!??!?!?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tylko na sekundke xp LETHI !! scream KOCHAM CIE !!! blaugh heart blaugh :* *przytuuuuuuuuuuuul* whee xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:42 pm
Azram tylko na sekundke xp LETHI !! scream KOCHAM CIE !!! blaugh heart blaugh :* *przytuuuuuuuuuuuul* whee xd whee mraaaaaaaaaaaaauuuuuuuu 4laugh heart heart heart whee heart heart heart :* *przytuuuuuuuuuuuuul* papatki wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:43 pm
narazisko....... hej Azram!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:44 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat jak można przekonać kogoś do gai?? sweatdrop a ja wiem... Od wiekoof usiluuje przekonac moja psiapsiole i nic... Ona kliedys była na gai, ale jej sie nie spodobało, bo na nia nawrzesczeli- -' kto kto?? MOZE JA NA NIA NAWRZESZCZALEM CO?!??!?!? nie, nie miałam tu na mysli "nawrzeszczenia" Jesli o osoby, to chodziło mi... Ok, nie bede paplać XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|