|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:29 pm
Lorak Setsuna Dragonclaw misiaczku... a ty mnie kochasz? wink kocham cie :* heart no pewnie ze Cie kocham to jak mam grzac to wyrko czy nie ?? :> kohcma cie : P i wiesz... wole swoje XP nie trzeszczy jak to twoje*... i jest wygodniejsze... i nie chce mi sie wylazic z domu xd ty przyjedz!! *nie tak bardzo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:30 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ opcy porozmawiajmy o majtkach! xd ;] A jakich dokładnie? aktualnych xd wiec zacznij pierwszy;] aktualnie jestem w stanie posiadania takowych! a dokladniej ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:30 pm
opcy Vykk Irinn Lethiel opcy porozmawiajmy o majtkach! xd znoooowu .. :/ xd historia lubi sie powtarzac... xd ja tam nie pamietam tego tematu a tym bardizje ostatnio...a przede wszstkim nie przypominam soebie zeby ktos z tu obecnych przyznawal sie ze che chodzic w takich majtki xd *przyglada sie majtasom* nie..... takich nie mam..... ani ja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:31 pm
Ntsumi_Aya opcy aktualnie jestem w stanie posiadania takowych! a dokladniej ? xd takie jakie ja zaprezentowslem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:31 pm
opcy Vykk Irinn Lethiel opcy porozmawiajmy o majtkach! xd znoooowu .. :/ xd historia lubi sie powtarzac... xd ja tam nie pamietam tego tematu a tym bardizje ostatnio...a przede wszstkim nie przypominam soebie zeby ktos z tu obecnych przyznawal sie ze che chodzic w takich majtki xd *przyglada sie majtasom* nie..... takich nie mam.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dokladniej to w krate sa..... niebieskie.. 3nodding bokserki.... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Ntsumi_Aya opcy aktualnie jestem w stanie posiadania takowych! a dokladniej ? xd takie jakie ja zaprezentowslem blaugh czy ja wiem ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:33 pm
Vykk ja tam nie pamietam tego tematu a tym bardizje ostatnio...a przede wszstkim nie przypominam soebie zeby ktos z tu obecnych przyznawal sie ze che chodzic w takich majtkach xd podobno w Polsce jest taka wies gdzie sie takie majtki hurtowo recznie dzierga i oni calymi rodzinami wszyscy sie zchodza na robotki i z tego zyja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:34 pm
~~lena-undesaid~~ opcy Vykk ja tam nie pamietam tego tematu a tym bardizje ostatnio...a przede wszstkim nie przypominam soebie zeby ktos z tu obecnych przyznawal sie ze che chodzic w takich majtki xd *przyglada sie majtasom* nie..... takich nie mam..... ani ja xd ja tesh... i jakos sie nie spiesze do kupowania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Vykk ja tam nie pamietam tego tematu a tym bardizje ostatnio...a przede wszstkim nie przypominam soebie zeby ktos z tu obecnych przyznawal sie ze che chodzic w takich majtkach xd podobno w Polsce jest taka wies gdzie sie takie majtki hurtowo recznie dzierga i oni calymi rodzinami wszyscy sie zchodza na robotki i z tego zyja blaugh nom ale najlepsze jest to ze stare babki sie wyklucaja o to ze nie wolno robic takich amjtek i anwet bylo o tym w rozmowach w toku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
my nie takie co nie, Lwti xd ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:35 pm
jak można przekonać kogoś do gai?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn ~~lena-undesaid~~ opcy Vykk ja tam nie pamietam tego tematu a tym bardizje ostatnio...a przede wszstkim nie przypominam soebie zeby ktos z tu obecnych przyznawal sie ze che chodzic w takich majtki xd *przyglada sie majtasom* nie..... takich nie mam..... ani ja xd ja tesh... i jakos sie nie spiesze do kupowania... nie wyglądaja na um.. komfortowe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|