|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:24 pm
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun eek Widze, ze Ty tez sie bawisz w lowce wink ja łowiłem... PRzytula :* Ide jesc ludziki tuli Omi niom usmiech :* całuje w usteczka:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy porozmawiajmy o majtkach! xd xd xd ok... więc.... może ty zacznij blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel opcy porozmawiajmy o majtkach! xd znoooowu .. :/ xd historia lubi sie powtarzac... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:25 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ opcy porozmawiajmy o majtkach! xd ;] A jakich dokładnie? aktualnych xd wiec zacznij pierwszy;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
cholera gdize jest reszta mojego posta ...zezalo mi czy ktos mi usunal eek ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw misiaczku... a ty mnie kochasz? wink kocham cie :* heart no pewnie ze Cie kocham to jak mam grzac to wyrko czy nie ?? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:26 pm
Ntsumi_Aya opcy Ntsumi_Aya wiem xd wspominano o tym w tej recenzji xd i zauważyłam, że m�j brat ściąga od dłuiższego czasu (chyba) FLCL xd może się załapię na pare odcink�w.... xd jest ich w sumie 6 wiec powinno sie szybko sciagnac.... 0_o tylko? o_0 właściwie to widziałam to w anime kt�re ma dopiero ściągnąć... xd xd powiem tak.... anime jest krotkie ale intensywne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:26 pm
Vykk cholera gdize jest reszta mojego posta ...zezalo mi czy ktos mi usunal eek ?? ba raczej zżarło... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:27 pm
Irinn Lethiel opcy porozmawiajmy o majtkach! xd znoooowu .. :/ xd historia lubi sie powtarzac... xd ja tam nie pamietam tego tematu a tym bardizje ostatnio...a przede wszstkim nie przypominam soebie zeby ktos z tu obecnych przyznawal sie ze che chodzic w takich majtkach xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:27 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ opcy porozmawiajmy o majtkach! xd ;] A jakich dokładnie? aktualnych xd wiec zacznij pierwszy;] aktualnie jestem w stanie posiadania takowych!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:28 pm
Ntsumi_Aya Vykk cholera gdize jest reszta mojego posta ...zezalo mi czy ktos mi usunal eek ?? ba raczej zżarło... xd nie martw sie przepisalem go na nowo razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Omega Sun eek Widze, ze Ty tez sie bawisz w lowce wink ja łowiłem... PRzytula :* Ide jesc ludziki tuli Omi niom usmiech :* całuje w usteczka:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Irinn Lethiel opcy porozmawiajmy o majtkach! xd znoooowu .. :/ xd historia lubi sie powtarzac... xd hm.. jak sobie chcecie XD ... blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Irinn Lethiel opcy porozmawiajmy o majtkach! xd znoooowu .. :/ xd historia lubi sie powtarzac... xd ja tam nie pamietam tego tematu a tym bardizje ostatnio...a przede wszstkim nie przypominam soebie zeby ktos z tu obecnych przyznawal sie ze che chodzic w takich majtki xd *przyglada sie majtasom* nie..... takich nie mam.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|