|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:17 pm
Setsuna Dragonclaw Lorak no kochanie spij juz smacznie mhrrrrrau... blaugh > dlaczego ciebie nie ma u mnie?! byloby mi lepiej crying No nic na to nie poradze jak masz ochote koo mnie poleżeć to sama też możesz sie wybrać wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:18 pm
Ntsumi_Aya opcy *slucha sobie sundtracka z .hack//SIGN * waaa nadal niemogę tego zapomnieć xd mam gdzieśna dysku chyba wszystkie mp3 z .hack//SIGN xd sundtrack byl boski xd taki... inny... xd a szczeg�lnie mi sie podobała jedna piosenka... Aura xd no i inne też... xd np. Walking to nowhere xd tez bylo zaczapiste smile a soundtrack z FLCL to jest dopiero cudo!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:18 pm
Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ HEY AYA. Hey nowoprzybyłym.......... zagapiłam sie mraurrrrrrr *przytuuuula siostrzyczkę* heart moja sis kochana whee ;] Co z ta słomianka?? dopiero co ją wystawiłam na 15 dni za 150g xd xd ......... nuuuudze sieeeeeeeee........ niech ktos ze mna pogada na jakis konkretny temat............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:19 pm
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak no kochanie spij juz smacznie mhrrrrrau... blaugh > dlaczego ciebie nie ma u mnie?! byloby mi lepiej crying No nic na to nie poradze jak masz ochote koo mnie poleżeć to sama też możesz sie wybrać wink heart taaak zebym sie zgubila w autobusie (czyli usnela blaugh ) a potem obudzila sie niewiadomo gdzie xd no to na ktoora mam byc? whee ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:20 pm
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ HEY AYA. Hey nowoprzybyłym.......... zagapiłam sie mraurrrrrrr *przytuuuula siostrzyczkę* heart moja sis kochana whee ;] Co z ta słomianka?? dopiero co ją wystawiłam na 15 dni za 150g xd xd ......... nuuuudze sieeeeeeeee........ niech ktos ze mna pogada na jakis konkretny temat............ porozmawiajmy o majtkach! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak no kochanie spij juz smacznie mhrrrrrau... blaugh > dlaczego ciebie nie ma u mnie?! byloby mi lepiej crying No nic na to nie poradze jak masz ochote koo mnie poleżeć to sama też możesz sie wybrać wink heart taaak zebym sie zgubila w autobusie (czyli usnela blaugh ) a potem obudzila sie niewiadomo gdzie xd no to na ktoora mam byc? whee ninja Jak mozesz to badz za poltorej godziny ja z checia poczekam w wyrku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:21 pm
Lethiel *przytula glowe robala* jesteś slodki 4laugh O.o *wyczaila Omi* 4laugh *skok na omi* witaj whee eek Widze, ze Ty tez sie bawisz w lowce wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:21 pm
Ntsumi_Aya opcy Ntsumi_Aya opcy *slucha sobie sundtracka z .hack//SIGN * waaa nadal niemogę tego zapomnieć xd mam gdzieśna dysku chyba wszystkie mp3 z .hack//SIGN xd sundtrack byl boski xd taki... inny... xd a szczeg�lnie mi sie podobała jedna piosenka... Aura xd no i inne też... xd np. Walking to nowhere xd tez bylo zaczapiste smile a soundtrack z FLCL to jest dopiero cudo!!! wiem xd wspominano o tym w tej recenzji xd i zauważyłam, że m�j brat ściąga od dłuiższego czasu (chyba) FLCL xd może się załapię na pare odcink�w.... xd jest ich w sumie 6 wiec powinno sie szybko sciagnac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:22 pm
opcy porozmawiajmy o majtkach! xd znoooowu .. :/ xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:23 pm
opcy porozmawiajmy o majtkach! xd ;] A jakich dokładnie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:23 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:24 pm
~~lena-undesaid~~ opcy porozmawiajmy o majtkach! xd ;] A jakich dokładnie? aktualnych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:24 pm
Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak Setsuna Dragonclaw Lorak no kochanie spij juz smacznie mhrrrrrau... blaugh > dlaczego ciebie nie ma u mnie?! byloby mi lepiej crying No nic na to nie poradze jak masz ochote koo mnie poleżeć to sama też możesz sie wybrać wink heart taaak zebym sie zgubila w autobusie (czyli usnela blaugh ) a potem obudzila sie niewiadomo gdzie xd no to na ktoora mam byc? whee ninja Jak mozesz to badz za poltorej godziny ja z checia poczekam w wyrku wink kocham cie :* heart misiaczku... a ty mnie kochasz? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|