|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:09 pm
Co sie tak skradasz kochanie ... *idzie do łazienki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:10 pm
no kochanie spij juz smacznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:10 pm
Vykk opcy Vykk opcy Vykk z naciskiem na nasienie??tak jak u opcego?? xp whee xd ja sobie wypraszam....... ja zadnego nacisku nie mam (aktualnie)nasienia tez nie blaugh xp xd no bez takich mi tu! zreszta skad wiesz??mowisz ze nie amsz nacisku wiec nasienia tez nie razz proste brak jednego prowadzi do braku 2 razz .... jestes bystry jak woda w klozecie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:11 pm
Ozzwald Ntsumi_Aya Witam... *przegląda obrazki z tt xD * ninja czesc... biggrin xd musze sie kiedyś zaczaić, i ciebie tak przywitać ninja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HEY AYA. Hey nowoprzybyłym.......... zagapiłam sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk opcy Vykk opcy Vykk z naciskiem na nasienie??tak jak u opcego?? xp whee xd ja sobie wypraszam....... ja zadnego nacisku nie mam (aktualnie)nasienia tez nie blaugh xp xd no bez takich mi tu! zreszta skad wiesz??mowisz ze nie amsz nacisku wiec nasienia tez nie razz proste brak jednego prowadzi do braku 2 razz .... aktualnienie nie mam nacisku bo z toba rozmawiam..... (zreszta to dobrze o mnie swiadczy)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:12 pm
Lorak no kochanie spij juz smacznie mhrrrrrau... blaugh > dlaczego ciebie nie ma u mnie?! byloby mi lepiej crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya Witam... *przegląda obrazki z tt xD * ninja czesc... biggrin xd musze sie kiedyś zaczaić, i ciebie tak przywitać ninja xd probuj probuj... moze kiedys ci sie poszczesci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ HEY AYA. Hey nowoprzybyłym.......... zagapiłam sie mraurrrrrrr *przytuuuula siostrzyczkę* heart moja sis kochana whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:13 pm
*slucha sobie sundtracka z .hack//SIGN *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:13 pm
Ozzwald Ntsumi_Aya Ozzwald Ntsumi_Aya Witam... *przegląda obrazki z tt xD * ninja czesc... biggrin xd musze sie kiedyś zaczaić, i ciebie tak przywitać ninja xd probuj probuj... moze kiedys ci sie poszczesci... może.... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:14 pm
Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ HEY AYA. Hey nowoprzybyłym.......... zagapiłam sie mraurrrrrrr *przytuuuula siostrzyczkę* heart moja sis kochana whee ;] Co z ta słomianka??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:14 pm
opcy Vykk opcy Vykk opcy Vykk z naciskiem na nasienie??tak jak u opcego?? xp whee xd ja sobie wypraszam....... ja zadnego nacisku nie mam (aktualnie)nasienia tez nie blaugh xp xd no bez takich mi tu! zreszta skad wiesz??mowisz ze nie amsz nacisku wiec nasienia tez nie razz proste brak jednego prowadzi do braku 2 razz .... aktualnienie mam nacisku bo z toba rozmawiam..... (zreszta to dobrze o mnie swiadczy) ze man tak ale lethi sie do ciebei lasila co raczej zel o tobie swiadczy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:15 pm
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ HEY AYA. Hey nowoprzybyłym.......... zagapiłam sie mraurrrrrrr *przytuuuula siostrzyczkę* heart moja sis kochana whee ;] Co z ta słomianka?? dopiero co ją wystawiłam na 15 dni za 150g xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 12:16 pm
~~lena-undesaid~~ HEY AYA. Hey nowoprzybyłym.......... zagapiłam sie witaj spowrotem Lenoos 4laugh *prztuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|