|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:38 am
*Wlatuje zawinienty w klebek afrykanskiej bawełny* Ugabuga leszcze.... *łapie bawełne za ogon i rzuca sie na lethiel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:38 am
~~lena-undesaid~~ Dobra, dobra, przestancie mi sie tu klocic, ale to juz! Nie cierpie, jak mam ze soba godzic moja sis i moja psiapsiole- -' Proponuje zmiane tematu: niech mi ktos wymysli jakies ładne imie dla PIESKA yorka. Kategorycznie odpada podane przez Opcego imię, czyli Stefan xd mi tak sie Stefan podoba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:39 am
BeeWolf_san *Wlatuje zawinienty w klebek afrykanskiej bawełny* Ugabuga leszcze.... *łapie bawełne za ogon i rzuca sie na lethiel* O.o .. 4laugh witaj Bee 4laugh whee *przytuuuuuuul* hm.. O.o ... nie wiem czy opcoos znowu wytrzyma takie obciashenie xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:40 am
Lethiel Ozzwald *czeka na rozuj sytuacji* domokun jush jestem grzeczna xd witaj 4laugh *skok na Ozzia* whee whee whee *przytuuuuuul* blaugh whee nie podlizuje sie... Witaj Opcy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:40 am
Lethiel mraaaaa.. opcoos !!!! xd *wdrapooje sie na swoja miejscoowke na jego glowie* .. :] ... witaj whee *schyla sie i przytuuuula* Nie wiedziałam, ze otworzono hotel "na opcym" xd Jest jescze wolna kwatera?? Zaraz.... LETHIEL, UWAŻAJ NA BEE!!!!!!!!!! *popycha ja w prawo, uniemozliiacac Bee złapanie Leti*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:41 am
Lethiel BeeWolf_san *Wlatuje zawinienty w klebek afrykanskiej bawełny* Ugabuga leszcze.... *łapie bawełne za ogon i rzuca sie na lethiel* O.o .. 4laugh witaj Bee 4laugh whee *przytuuuuuuul* hm.. O.o ... nie wiem czy opcoos znowu wytrzyma takie obciashenie xd xd xd Czesc ... *pac Lethiel Kotem w głowe, chowa sie w gestwinie brudnych naczyń w kuchni...* Jestem łowca i sie nie dam ... zaraz cos złowie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel Ozzwald *czeka na rozuj sytuacji* domokun jush jestem grzeczna xd witaj 4laugh *skok na Ozzia* whee whee whee *przytuuuuuul* blaugh whee nie podlizuje sie... Witaj Opcy oj... nio tylko troshq xd ... po za tym ja sie przywitac chcialam.. a dzisiaj dobry hoomorek mam !!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel mraaaaa.. opcoos !!!! xd *wdrapooje sie na swoja miejscoowke na jego glowie* .. :] ... witaj whee *schyla sie i przytuuuula* hejhej....... dzis jakos nie mialem czasu sie pojawic........ byly jakies dymy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:43 am
BeeWolf_san Czesc ... *pac Lethiel Kotem w głowe, chowa sie w gestwinie brudnych naczyń w kuchni...* Jestem łowca i sie nie dam ... zaraz cos złowie... O.o .. *zlazi z glowy opcoosia* *podchodzi do sterty naczyń* hm... podejshany koobek ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:44 am
ninja *rozgląda się za Eredinkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:45 am
Lethiel BeeWolf_san Czesc ... *pac Lethiel Kotem w głowe, chowa sie w gestwinie brudnych naczyń w kuchni...* Jestem łowca i sie nie dam ... zaraz cos złowie... O.o .. *zlazi z glowy opcoosia* *podchodzi do sterty naczyń* hm... podejshany koobek ninja *Przemyka gdzieś miedzy, miskami, talerzami, kubkami , a sztuccami... jak cien zakrada sie* obserwoje rzerujaca zwierzyne ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:45 am