|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:17 am
Kitty ShadowCat *wychyla głowę spod poduch* ninja jest tu kto? niesamowite... jaka cisza i spokuj tutaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:20 am
~~lena-undesaid~~ Kitty,k nie jestes sama!! Eredinek sobie poszedł crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kitty ShadowCat *wychyla głowę spod poduch* ninja jest tu kto? niesamowite... jaka cisza i spokuj tutaj... co nie ? Ja własnie z Kitty traduje, potrzebuje kasy... (znowu- -')
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat *wychyla głowę spod poduch* ninja jest tu kto? kitty Słonko przepraszam ale Gaia mi sie strasznie zacina sad *przytula i glaszcze* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:21 am
Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty,k nie jestes sama!! Eredinek sobie poszedł crying crying crying tylko mi nie wmawiaj, ze za nim tesknisz, bo go kochasz. Bo go NIE kochasz, a ja to wiem. A poza tym, to ze mna nie licz na trwałe zwiazki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:23 am
Eredin Kitty ShadowCat *wychyla głowę spod poduch* ninja jest tu kto? kitty Słonko przepraszam ale Gaia mi sie strasznie zacina sad *przytula i glaszcze* heart Kotq crying heart *wtula się* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:23 am
Eredin ~~lena-undesaid~~ Ozzwald Kitty ShadowCat *wychyla głowę spod poduch* ninja jest tu kto? niesamowite... jaka cisza i spokuj tutaj... co nie ? Ja własnie z Kitty traduje, potrzebuje kasy... (znowu- -')O.o co Ty z ta kasa robisz ? biggrin kupuje ciuszki;] Poza tym, dosc wolno mi ostatnio idzie zarabianie......... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:26 am
~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty,k nie jestes sama!! Eredinek sobie poszedł crying crying crying tylko mi nie wmawiaj, ze za nim tesknisz, bo go kochasz. Bo go NIE kochasz, a ja to wiem. A poza tym, to ze mna nie licz na trwałe zwiazki xd stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:28 am
Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty,k nie jestes sama!! Eredinek sobie poszedł crying crying crying tylko mi nie wmawiaj, ze za nim tesknisz, bo go kochasz. Bo go NIE kochasz, a ja to wiem. A poza tym, to ze mna nie licz na trwałe zwiazki xd .... stare .....kocham go crying crying i nie m砦#380;e nie tęsknię crying crying *chowa się w stercie poduch* crying heart *przytula* Moj kotecek heart 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:28 am
Eredin Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty ShadowCat ~~lena-undesaid~~ Kitty,k nie jestes sama!! Eredinek sobie poszedł crying crying crying tylko mi nie wmawiaj, ze za nim tesknisz, bo go kochasz. Bo go NIE kochasz, a ja to wiem. A poza tym, to ze mna nie licz na trwałe zwiazki xd .... stare .....kocham go crying crying i nie m砦#380;e nie tęsknię crying crying *chowa się w stercie poduch* crying heart *przytula* Moj kotecek heart 4laugh heart *ociera łezki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 11:29 am
~~lena-undesaid~~ wybacz, ale nie wierze... stare buahahahhaha .. kitty znowu ściemy pooszcza ?? :> witaj lenooś 4laugh *skok* *przytuuuuuuuuuuuuul* 4laugh witajcie blaugh whee 4laugh a i kitty.. moge wiedzieć cos ty sie tak ostatnio do tych moich poduch tak przyczepila ?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|