|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:31 am
Vykk Omi moglabys zarzucic jakiegos innego linkado itemkow z cenami bo tamten co jest w przewodniku nie dziala sweatdrop ...a akurat proboje sobie zrobic uqesta a nie chce mi sie zbytnio skakac po wsyzstkich sklepach sweatdrop xp sweatdrop to byla akurat prywatna strona i nie wiem pod jaki adres ja przeniesli sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:34 am
*powstajac z grobu po wywiadowce*Ja zyje!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:35 am
hmmm...cio tu tak cicho eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:37 am
Neilameane *powstajac z grobu po wywiadowce*Ja zyje!!!! xd Super, witka My sie chyba jeszcze nie znamy, Lena jestem *podaje łapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:38 am
~~lena-undesaid~~ Neilameane *powstajac z grobu po wywiadowce*Ja zyje!!!! xd Super, witka My sie chyba jeszcze nie znamy, Lena jestem *podaje łapke* *rowniez podaje lapcie* Ja Neilameane ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:42 am
Biegiem (jak to ujal moj nauczyciel z w-f'u dzis kiedy bieglam z pilka w celu chociazby uderzenia nia w ten kwadracik nad koszem) Czerwonego Kapturka uciekam sie uczyc, bo jak mama wroci... to nie wiem, czy do tego grobu nie wroce.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:48 am
4laugh Wilczek jest teraz koteczkiem heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:57 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 10:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 10:02 am
wrocilem ale nie mam pojecia na jak dllugo...wrazie jakbym dlugo nie odpisywal jesli ktos cos chce ode mnie znaczy ze mnie schaczyli z kompa razz
BTW chce ktos kupic ode mnie wianek kwiatkow albo lisick z tego miesiac za 6k??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 10:06 am
Vykk wrocilem ale nie mam pojecia na jak dllugo...wrazie jakbym dlugo nie odpisywal jesli ktos cos chce ode mnie znaczy ze mnie schaczyli z kompa razz BTW chce ktos kupic ode mnie wianek kwiatkow albo lisick z tego miesiac za 6k?? ja juz nic nie mam, a planuje jeszcze kupic dwa envelopy sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|