|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:33 am
Delein Nie no bez przesady, to jest na tyle obszerny temat, że mówienie o nim przez 15 minut i usatysfakcjonowanie komisji raczej nie graniczy z cudem. 3nodding Mówic przez 15 minut to nie problem , problem w tym aby zawrzeć wszystko co się chciało przed końcem tego czasu... No nic , a ja mykam - żegnam zatem wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:35 am
PointZer0 Delein Nie no bez przesady, to jest na tyle obszerny temat, że mówienie o nim przez 15 minut i usatysfakcjonowanie komisji raczej nie graniczy z cudem. 3nodding Mówic przez 15 minut to nie problem , problem w tym aby zawrzeć wszystko co się chciało przed końcem tego czasu... No nic , a ja mykam - żegnam zatem wszystkich xd Poradzisz sobie :] Papa! Ja też lecę, pogram sobie w RO... *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:43 am
hejka...jesli kogokolwiek zastalem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:54 am
Vykk hejka...jesli kogokolwiek zastalem ninja *skacze na niego* jestem ja!! whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:59 am
Kitty ShadowCat Vykk hejka...jesli kogokolwiek zastalem ninja *skacze na niego* jestem ja!! whee whee hejka hejka...straszna tu cisza stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:08 am
Vykk Kitty ShadowCat Vykk hejka...jesli kogokolwiek zastalem ninja *skacze na niego* jestem ja!! whee whee hejka hejka...straszna tu cisza stare ja siedze na moim queściq heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:09 am
zbieram na koszule jeszcze 3 tyś kto ma biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:09 am
Kitty ShadowCat Vykk Kitty ShadowCat Vykk hejka...jesli kogokolwiek zastalem ninja *skacze na niego* jestem ja!! whee whee hejka hejka...straszna tu cisza stare ja siedze na moim queściq heart a ja wlasnie lookam ceny zeby zalozyc swoj pierwszy [po ponad roku pobytu na gaii sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:22 am
BeeWolf_san zbieram na koszule jeszcze 3 tyś kto ma biggrin bez koszulki tez wygladasz super wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:26 am
~~lena-undesaid~~ wrooooooociłam *wr#322;a* hejka...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:27 am
Omi moglabys zarzucic jakiegos innego linkado itemkow z cenami bo tamten co jest w przewodniku nie dziala sweatdrop ...a akurat proboje sobie zrobic uqesta a nie chce mi sie zbytnio skakac po wsyzstkich sklepach sweatdrop xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 9:28 am
BeeWolf_san zbieram na koszule jeszcze 3 tyś kto ma biggrin O nic z tego ja zbieram na kotka whee Witam wszystkich!!! whee xp xd !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|