|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:23 am
PointZer0 Delein Przykro mi, mój system nie obsługuje takich słów xd Nie mylić lenistwa z głupotą xd Nieee...ja leniwa? A gdzie tam! Na razie Yosei!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:23 am
jejq! mam list! blaugh teraz trzeba czekać na otwarcie! sweatdrop jak myślicie? co będzie w tym liście? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:24 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:24 am
Neilameane Czy ktos ma moze pomysl jak napisac testament?? a gdzie ty się wybierasZ?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:25 am
Kitty ShadowCat jejq! mam list! blaugh teraz trzeba czekać na otwarcie! sweatdrop jak myślicie? co będzie w tym liście? wink Oj poczekasz do końca miecha , a nikt nie wie co tam będzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Neilameane Czy ktos ma moze pomysl jak napisac testament?? Ooooo , czuję wywiad�wkę xd Ja miałem ostatnią w życiu !! whee W poniedzialem koniec liceum xd Nie no bomba...ja jeszcze rok ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:26 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:26 am
Neilameane Czy ktos ma moze pomysl jak napisac testament?? Bierzesz takie urządzenia jak kartka (taka płaska biała, robi się ją z drewna), długopis (najlepiej zapytać w sklepie) i zaczynasz pisać (mam tu na myśli przelewanie myśli na papier poprzez prostą czynnośc zwaną pisaniem, którą nabyłas chodząc do szkoły)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:27 am
PointZer0 Delein Nie no bomba...ja jeszcze rok == Nie wiesz co m�wisz kobieto , ja mam za 7 dni maturę z polaka ustną xd Będę trzymać kciuki :] Jaki miasz temat?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:30 am
PointZer0 Negatywny bohater , czarny charakter, odwołujac siedo postaci literackich z r�żnych epok przedstaw spos�b i cel takich kreacji. O, to można ciekawie przedstawić. Mam jeszcze rok, ale jak teraz sobie o maturze pomyślę, to mi się wątroba skręca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:31 am
Delein PointZer0 Negatywny bohater , czarny charakter, odwołujac siedo postaci literackich z r�żnych epok przedstaw spos�b i cel takich kreacji. O, to można ciekawie przedstawić. Mam jeszcze rok, ale jak teraz sobie o maturze pomyślę, to mi się wątroba skręca... Można ciekawie przedstawić albo wszyyyyyściuteńko spieprzyć sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:32 am
PointZer0 Delein PointZer0 Negatywny bohater , czarny charakter, odwołujac siedo postaci literackich z r�żnych epok przedstaw spos�b i cel takich kreacji. O, to można ciekawie przedstawić. Mam jeszcze rok, ale jak teraz sobie o maturze pomyślę, to mi się wątroba skręca... Można ciekawie przedstawić albo wszyyyyyściuteńko spieprzyć sweatdrop Nie no bez przesady, to jest na tyle obszerny temat, że mówienie o nim przez 15 minut i usatysfakcjonowanie komisji raczej nie graniczy z cudem. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|