|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:14 am
Poduszka na tylek, zmowic pacierzyk i krzyzyk na droge, na koncu ktorej smierc w meczarniach czeka. Moi rodziciele poszli na wywiadowke moja i mego brata. Czyli pieklo na ziemi sie u mnie za niedlugo rozpeta...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Delein Malkavik biggrin smile biggrin smile 3nodding xd biggrin smile xd blaugh 3nodding wink sweatdrop blaugh 3nodding xd smile biggrin xd smile biggrin xd 3nodding blaugh sweatdrop stressed 3nodding blaugh 3nodding smile smile 3nodding wink whee wink whee blaugh 3nodding smile biggrin smile xd 3nodding (tyle moge) Dla mnie to dużo :] Przyzwyczaj się bo na więcej mi nie zezwolono biggrin xd smile xp wink xd smile xd smile xd stressed wink biggrin xd Kto nie zezwolił? Spiorę mu facjatę... Spadam. Nara. *tnie sobie żyły, wyprówa flaki i obwiesza nimi żyrandole, dla swojej własnej perwersyjnej przyjemności wylewa wiadro swojej juchy na podłoge*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Ja- Yosei ...no pewnie, że Ty! ... xd ...sam się zaoferowałeś, że mi coś podarujesz - a jak odmówiłem to zacząłeś bardziej mnie namawiać ...mówię Ci - tak własnie było 3nodding xd scream neutral gonk *pogubil się* ...buahahaha! ... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Malkavik BeeWolf_san Malkavik BeeWolf_san /chowasie pod kanape tylko nie tool. Ignorant. Ze nie lubie takeigo gatunku muzyki i słuchanie toola nie sprawia mi przyjemnosci a wrecz mnie drazni to odrazu jestem be ?? xp coś sie w głowach poprzewracało. Niezlego miales zawiasa. ta bo poszedłem jesc.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:15 am
Ja- Yosei PointZer0 scream neutral gonk *pogubil się* ...buahahaha! ... twisted Tak tak, róbcie mu dalej wodę z mózgu... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:16 am
PointZer0 Pozostawię to bez komentarza. Ależ już skomentowałeś prawda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:16 am
Delein Tak tak, róbcie mu dalej wodę z mózgu... 3nodding Z czego ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:17 am
PointZer0 Delein Tak tak, róbcie mu dalej wodę z mózgu... 3nodding Z czego ? xd No właśnie z tego, co nie zostało u mnie wykryte blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein PointZer0 Delein Tak tak, róbcie mu dalej wodę z mózgu... 3nodding Z czego ? xd No właśnie z tego, co nie zostało u mnie wykryte blaugh E tam , z ciebie akurat inteligentne dziewczę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:18 am
PointZer0 Delein PointZer0 Delein Tak tak, róbcie mu dalej wodę z mózgu... 3nodding Z czego ? xd No właśnie z tego, co nie zostało u mnie wykryte blaugh E tam , z ciebie akurat inteligentne dziewczę xd Przykro mi, mój system nie obsługuje takich słów xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:20 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:21 am
...dobra ...ja lecę ...sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:22 am
Ja- Yosei ...dobra ...ja lecę ...sayonara ... ninja >Na razie Ja-Yosei xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:23 am
Czy ktos ma moze pomysl jak napisac testament??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|