|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 7:57 am
blaugh blaugh blaugh jak się cieszę! sprzedałam koszyki z pisankami jeden za 1500 a droogi za 1000 heart heart a tak poza tym to hej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 7:57 am
~~lena-undesaid~~ no wiesz? Wszystkie jemu?! Ja też chce!! crying A Ty nie byłaś przypadkiem na mnie obrażona ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 7:58 am
Kitty ShadowCat blaugh blaugh blaugh jak się cieszę! sprzedałam koszyki z pisankami jeden za 1500 a droogi za 1000 heart heart a tak poza tym to hej biggrin Avsko!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 7:59 am
Kitty ShadowCat blaugh blaugh blaugh jak się cieszę! sprzedałam koszyki z pisankami jeden za 1500 a droogi za 1000 heart heart a tak poza tym to hej biggrin a ja dwa chyba po 750 wystawiłem i tyle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ no wiesz? Wszystkie jemu?! Ja też chce!! crying A Ty nie byłaś przypadkiem na mnie obrażona ? xd mowiłam, ze mi przechodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ no wiesz? Wszystkie jemu?! Ja też chce!! crying A Ty nie byłaś przypadkiem na mnie obrażona ? xd mowiłam, ze mi przechodzi xd To powiedz jak ci przejdzie do końca :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:00 am
Now Playing: Lao Che - Stare Miasto
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:01 am
PointZer0 ~~lena-undesaid~~ PointZer0 ~~lena-undesaid~~ no wiesz? Wszystkie jemu?! Ja też chce!! crying A Ty nie byłaś przypadkiem na mnie obrażona ? xd mowiłam, ze mi przechodzi xd To powiedz jak ci przejdzie do końca :] looknij j na moj opis na gg ja lece nara xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:02 am
Malkavik Now Playing: Lao Che - Stare Miasto Now Playing: Kult - Knajpa morderców...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*siedzi dalej w fotelu z słóchawkami na uszach i zamknietymi oczami*
"sukoshi demo chotto demo sukutte ageru koto o chippoke na watashi demo kangaete mitai kara hanashite ne kikasete ne anata no tooi tooi me no oku ni aru yasashisa o shiawase o samishisa o kanashisa o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Malkavik Now Playing: Lao Che - Stare Miasto Now Playing: Kult - Knajpa morderców... Heh.. knajpa moderatorów.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:03 am
Na razie Lena xd
Wiesz Ya-Josei , pomyślałem że jak one takie badziewne to nie będę Ci robił tego problemu xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 13, 2005 8:03 am
Malkavik Delein Malkavik Now Playing: Lao Che - Stare Miasto Now Playing: Kult - Knajpa morderców... Heh.. knajpa moderatorów. No i masz xd *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|